Testere dişli aslan pençesi, ya da Aslan pençesi çayı kullanan var mı??

bilgisahibi

Elhamdülillah
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
197
183
Canlar, ben bu çayı düzenli adet görmediğim için kullandım. Bir yandan da göğüs büyüttüğünü duymuştum. Cidden çok işe yaradı. Fakat, midem bulanadığı için daha fazla içemedim. Kullanan var mı?? Ne için kullandınız?? Gözlemleriniz neler?? Lütfen yardım. :110::110:

Bende kullandım ve ise yaradı adet oldum bıraktım adetim bitince yine başladım 2.bebek istiyoruz ama sürekli bir problem çıkıyor bakalım bu defa 1 ay kullancam gelişmeleri yazarim

Teşekkür ederim. Peki göğüslerinde ağrı ya da büyüme gözlemledin mi?? Konumla ilgilendiğiniz için sağolun :KK28:"34ebrari34, post: 42704359, member: 643970"]Bende kullandım ve ise yaradı adet oldum bıraktım adetim bitince yine başladım 2.bebek istiyoruz ama sürekli bir problem çıkıyor bakalım bu defa 1 ay kullancam gelişmeleri yazarim[/QUOTE]
Teşelkü

="34ebrari34, post: 42705665, member: 643970"]Evet göğüs bölgesinin üzerinde oldu ama adet bitiminde ağrıda gitti[/QUOTE]
Teşekkür ederim abla sağolun. İnşallah Rabbim size hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder. Gönlünüze göre olsun :)Hoppa

X