- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
İnşallah güzel sonuç alırsınız ❤
İnşallah hepimiz mutlu haberlr alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel sonuç alırsınız ❤
Evet canım dünden beri içiyorum sabah akşam sen ne yapıyorsunAla ala canım naptın başladın mı içmeye
Evet canım dünden beri içiyorum sabah akşam sen ne yapıyorsun
Şifa olsun devam 1 ay☺Bende devam ediyorum elhamdülillah
ben unuttum tamamiyle canim bugun ilk isim onu almak umudum o kadar azaldiki hicbirsey yapmak istemiyorum artikB berra aksa canım naptın aldın mı testere dişli aslan pençesini
Şifa olsun devam 1 ay☺
ben unuttum tamamiyle canim bugun ilk isim onu almak umudum o kadar azaldiki hicbirsey yapmak istemiyorum artik
Şifa olsun can bende doktora gittim bu gün aşılama için testler istedi bakalım Rabbim neyi nasip edecekİhmal etme canım al ben bide incir kürüne de başloyorım bi tanıdığım çok ısrar etti
Şifa olsun can bende doktora gittim bu gün aşılama için testler istedi bakalım Rabbim neyi nasip edecek
Amin Allah razı olsun tüm güzel kalpler duam da can sevgi ve muhabbetle selam ederimAmin canım
İnşallah hayırlı neticelere kavuşursun dua eder dua beklerim
onu nasil yapiyoruz pekiİhmal etme canım al ben bide incir kürüne de başloyorım bi tanıdığım çok ısrar etti
onu nasil yapiyoruz peki
Merhaba Bu tarifi nerden aldınız acaba. Ben adetliyken İçlme diye biliyorum. Sakıncalı olur mu kiTestere dişli aslan pençesi
Çoban Çantası
Civan perçemi
2.5 bardak klorsuz suya hepsinden birer tutam atıp altını açıyorsunuz.
1-2 dk kaynayınca kapatıp ağzı kapalı 5-10 dk demleyip sabah akşam aç karnına içiyorsunuz.
Adetin 1. Günü başlanıp 15 gün düzenli içilecek.
Takviye olarak süt maydonoz buharı ve ovulasyon testi tavsiyem.
Merhaba Bu tarifi nerden aldınız acaba. Ben adetliyken İçlme diye biliyorum. Sakıncalı olur mu ki
Once sogan kuru yap bence. Rahim temizlensinSlm kızlar aranıza yeni katıldım konu yeni en azından sene olamamış diğer konular gibi bisey merak ediyorum bende kürü kullanmak istiyorum aldım hatta ama önce soğan kürü ile mi başladınız yoksa direk Aslanpencesimi
Soğan kürü 15 gün sabah akşam onunla birlikte mi Aslan pençesi yoksa o bitince miOnce sogan kuru yap bence. Rahim temizlensin