- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- Konu Sahibi MaviliGizem
-
Yok hayır hiç duymadım. Testere dişli aslan pençesi çayı Rahim kaslarını güçlendiriyor. Düşüğe engel oluyor. Kadın bitkisi diyorlar. Virüs nedeniyle değerlerime henüz baktırmadımBende hayıt oru ve aslan pencesi cayı içtim dedgnız gbi benımde yumurtlama gunum cok agrım oldu☺ Ama bu cayın fsh ı dusurup e2 degerını yukselttgnı duydum bilginiz var mı? Adetımı beklıyrm hormon testı yaptırıcam
Bende oyle biliyodum fakat burda okudum e2 yi yukseltıyo diye aklım karıstıYok hayır hiç duymadım. Testere dişli aslan pençesi çayı Rahim kaslarını güçlendiriyor. Düşüğe engel oluyor. Kadın bitkisi diyorlar. Virüs nedeniyle değerlerime henüz baktırmadım
İnan hiç duymadım. Hiç zararını da tabi belli bir süre kullanmak gerekli acaba fazla mı kullanmışlarBende oyle biliyodum fakat burda okudum e2 yi yukseltıyo diye aklım karıstı
Ne kadar kullanmak gerekıyor acabaİnan hiç duymadım. Hiç zararını da tabi belli bir süre kullanmak gerekli acaba fazla mı kullanmışlar
Maksimum 3 ay sanırım. İlk ay yaptıktan sonra bir hafta ara veriyorsun. Tekrar bir ay yapıyorsun. Eğer şikayetin devam ediyorsa yine bir hafta ara verip tekrar yapıyorsun. Bu dediğim testere dişli aslan pençesi çayı için geçerli. Hayıt tohumu ne kadar süre onu tam bilmiyorumNe kadar kullanmak gerekıyor acaba
Ne münasebet. Hormon dengeler. Kim demişse uydurmuş. İncir kürü bal tarçın kürü falan yükseltir. Hayıtta Aslan pençesi de yükseltmez dengeler.Bende oyle biliyodum fakat burda okudum e2 yi yukseltıyo diye aklım karıstı
Hayıt otunda doğal östrojen varmış yani e2.. dogal östrojen dıyorlar. Ben 1.5 ay ara vermeden içtim problem olur mu?Ne münasebet. Hormon dengeler. Kim demişse uydurmuş. İncir kürü bal tarçın kürü falan yükseltir. Hayıtta Aslan pençesi de yükseltmez dengeler.
Ben de 2 aydır içiyorum 3 ay kullancam toplamda. Ben şimdiye kadar böyle bi yan etki duymadım kendim de yaşamadım. Ama e2 çok aşırı yüksek olursa engel oluyor yani 100’lerde falan. Prolaktin gibi tsh gibi hassas değilHayıt otunda doğal östrojen varmış yani e2.. dogal östrojen dıyorlar. Ben 1.5 ay ara vermeden içtim problem olur mu?
E2 baskılayıp fsh ı dusuruyormuş inşallah e2 yukselmez haftaya test yaptrcam soylerım sizede sonuçu normalde subat mart aylarında e2 testım 66 cıktı bakalım bu ay ne cıkıcak.. sizin e2 ve fah degerınız nedir?Ben de 2 aydır içiyorum 3 ay kullancam toplamda. Ben şimdiye kadar böyle bi yan etki duymadım kendim de yaşamadım. Ama e2 çok aşırı yüksek olursa engel oluyor yani 100’lerde falan. Prolaktin gibi tsh gibi hassas değil
Olur öğrenmiş oluruz. Benim en son e2 55 fsh 8 küsürdüE2 baskılayıp fsh ı dusuruyormuş inşallah e2 yukselmez haftaya test yaptrcam soylerım sizede sonuçu normalde subat mart aylarında e2 testım 66 cıktı bakalım bu ay ne cıkıcak.. sizin e2 ve fah degerınız nedir?
Degerlerınız iyimiş aslında. SiZde ne problem var fah ı daha da mı dusurmek istıyosunuz?Olur öğrenmiş oluruz. Benim en son e2 55 fsh 8 küsürdü
Bende adet düzensizliği vardı o yüzden kullanıyorum. Hormonlarım iyi çok şükürDegerlerınız iyimiş aslında. SiZde ne problem var fah ı daha da mı dusurmek istıyosunuz?
Benımde 7.9 fsh ama daha dusurmek için içmiştim adetlerım duzenli 28 gunde 1 oluyorum. Peki adetlerınızı duzene soktu mu?Bende adet düzensizliği vardı o yüzden kullanıyorum. Hormonlarım iyi çok şükür
Fsh 10 üzeri sıkıntı olduğu için onu takmıyorum. Evet düzene soktu hemde ilk ayda etki etti 27 günde bir oluyorum. Ama benim düzensizlik öyle böyle değildi. Bi 30 günde oluyordum bi 10 günde bir oluyordum. Ara kanamalar falan oluyordu 2-3 gün. Saçma sapan bi düzensizlik vardı yani. Bende işe yaradıysa herkeste yarar benceBenımde 7.9 fsh ama daha dusurmek için içmiştim adetlerım duzenli 28 gunde 1 oluyorum. Peki adetlerınızı duzene soktu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?