Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozuktur büyük ihtimalle adete de daha varmış zaten gebelik bu kadar erken çıkmazMerhaba kizlar az önce evde test yaptım ilk çizgi silik çıktı ikinci çizgi halen çıkmadı silik çıkan ilk çizgi nedir anlamadım adetime de 9 gün var ama belirtilerim hepsi var
Ay inşallah ya tüm belirtilerim var göğüs ağrısı baya var kasik agrisi falanTest bozuktur büyük ihtimalle adete de daha varmış zaten gebelik bu kadar erken çıkmaz
inşallah gönlünce olsun birkaç gün daha bekle sonra test yap en azından iki üç gün kalsınAy inşallah ya tüm belirtilerim var göğüs ağrısı baya var kasik agrisi falan
Daha net çıkar msnz ayrıca ilk cızgı t dir zaten neden ilki silik dge yok dedinz. Sanki t de silik cızgı var gb
Ayni durumdayiz canim meme.agrisi hasaaoyeti kasik agrisi yumurtlamanin 15 gunu kan verdim negarif gebelik testi.pozitif gecikmen yoksa umutlanmaAy inşallah ya tüm belirtilerim var göğüs ağrısı baya var kasik agrisi falan
Halen birsey yok adetim 21 günü halen var bazen 30 bazende 34 giriyorum önceden 28 idiAyni durumdayiz canim meme.agrisi hasaaoyeti kasik agrisi yumurtlamanin 15 gunu kan verdim negarif gebelik testi.pozitif gecikmen yoksa umutlanma
Ovulasyon testi deglmi bu lh yazıyor sanki üstünde
Benimde drgisken 30 gunde bir genel.olarak 7 gun var ama yumurtlama 20 subat prodocktorda silik nimo daha belirgindi silik sonuc negatif kanHalen birsey yok adetim 21 günü halen var bazen 30 bazende 34 giriyorum önceden 28 idi
Daha net çıkar msnz ayrıca ilk cızgı t dir zaten neden ilki silik dge yok dedinz. Sanki t de silik cızgı var gb
Aynen öyle hamilelik testi olsa hcg yazar kenarındabu gebelik testi değil ki ovulasyon testi
Anlamadim nasıl yanibu gebelik testi değil ki ovulasyon testi
bu yaptığınız test gebelik testi değil yumurtlama gününün öğrenildiği ovulasyon testiAnlamadim nasıl yani
Adet günü ve öncesinde ki iki günde belli ediyor diye biliyorum tam olarak
bu yaptığınız test gebelik testi değil yumurtlama gününün öğrenildiği ovulasyon te
Gebelik testi kanda çıkıyor ama bunda da belli oluyor sonuçta dimibu yaptığınız test gebelik testi değil yumurtlama gününün öğrenildiği ovulasyon testi