• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste silik

sevgulmaz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Merhaba kizlar az önce evde test yaptım ilk çizgi silik çıktı ikinci çizgi halen çıkmadı silik çıkan ilk çizgi nedir anlamadım adetime de 9 gün var ama belirtilerim hepsi var

Merhaba kizlar az önce evde test yaptım ilk çizgi silik çıktı ikinci çizgi halen çıkmadı silik çıkan ilk çizgi nedir anlamadım adetime de 9 gün var ama belirtilerim hepsi var
Test bozuktur büyük ihtimalle adete de daha varmış zaten gebelik bu kadar erken çıkmaz

Valla çok kafaya takıyorum 4 yıla gircem halen bebek yok bir defa düşük yaptım 3 aylikti

17412790702733726599624455768750.webp

Tamam işte ilk tek silik diyorum zaten ikincisi falan yok zaten bende emin olamadım size danışayım dedim

Ay inşallah ya tüm belirtilerim var göğüs ağrısı baya var kasik agrisi falan
Ayni durumdayiz canim meme.agrisi hasaaoyeti kasik agrisi yumurtlamanin 15 gunu kan verdim negarif gebelik testi.pozitif gecikmen yoksa umutlanma

Ayni durumdayiz canim meme.agrisi hasaaoyeti kasik agrisi yumurtlamanin 15 gunu kan verdim negarif gebelik testi.pozitif gecikmen yoksa umutlanma
Halen birsey yok adetim 21 günü halen var bazen 30 bazende 34 giriyorum önceden 28 idi

Halen birsey yok adetim 21 günü halen var bazen 30 bazende 34 giriyorum önceden 28 idi
Benimde drgisken 30 gunde bir genel.olarak 7 gun var ama yumurtlama 20 subat prodocktorda silik nimo daha belirgindi silik sonuc negatif kan

bu gebelik testi değil ki ovulasyon testi

Back
X