Hayırlı olsunKızlar reglm iki gün var test yaptım 1 nisandan beri bu şekilde çıkıyor ama kan testi yaptırmadım daha yerleşme kanamasıda olmadı eğer hamilelikse
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlereHayırlı olsunYerleşme kanamasına gerek yok herkeste olmuyor ama kan vermenizi öneririm
1 nisandan beri 1 hafta olmuş. Beta verin bence adet beklemeyin.Kızlar reglm iki gün var test yaptım 1 nisandan beri bu şekilde çıkıyor ama kan testi yaptırmadım daha yerleşme kanamasıda olmadı eğer hamilelikse
Ben burdayım anne daha neyine inanmiyosun diyo hayırlı olsunKızlar reglm iki gün var test yaptım 1 nisandan beri bu şekilde çıkıyor ama kan testi yaptırmadım daha yerleşme kanamasıda olmadı eğer hamilelikse
Merhaba. Bu test çok net. Bence hiç beklemeden kan verin. Ben aşırı silik bir çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi.Kızlar reglm iki gün var test yaptım 1 nisandan beri bu şekilde çıkıyor ama kan testi yaptırmadım daha yerleşme kanamasıda olmadı eğer hamilelikse
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canımAbla resmen ben burdayım diyor. Herkeste böyle olmuyor ne güzel
Çalıştığımdan dolayı bir vakit bulamadım gitmeye o yüzden reglm bekliyordumMerhaba. Bu test çok net. Bence hiç beklemeden kan verin. Ben aşırı silik bir çizgiyle öğrenmiştim gebeliğimi.
YaaaaBen burdayım anne daha neyine inanmiyosun diyo hayırlı olsun
İlk fırsatta1 nisandan beri 1 hafta olmuş. Beta verin bence adet beklemeyin.
Regline ne kadar var acaba test pozitif çünkü baya iki çizgide net yani geç ti mi adet tarihinİlk fırsatta
Regline iki gün varsa sen 7 gün kala mi gördün çift çizgiyiKızlar reglm iki gün var test yaptım 1 nisandan beri bu şekilde çıkıyor ama kan testi yaptırmadım daha yerleşme kanamasıda olmadı eğer hamilelikse
bir günüm kaldı ama ben 9 gün öncesinden farkettim bu durumuRegline ne kadar var acaba test pozitif çünkü baya iki çizgide net yani geç ti mi adet tarihin
9 gün öncesinde gördüm çift çizgiyiRegline iki gün varsa sen 7 gün kala mi gördün çift çizgiyi
Demaaaa ayy kız insallah bende görürüm yaa9 gün öncesinde gördüm çift çizgiyi
Hay maşallahRegline iki gün varsa sen 7 gün kala mi gördün çift çizgiyi
Ovulsayon testiyle gebe kaldım bende zaten erken döllenme oldu büyük ihtimalbenim ovulasyon testim böyle çıkıyor, anca onda bu koyuluğu yakalayabiliyorum hayırlı olsun, sağlıkla gelsin
İnsallahhhhhhhDemaaaa ayy kız insallah bende görürüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?