• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakar mısınız

Yldzyldz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
109
19
48
Hanımlar merhaba dün ınd ultra erken gebelik testi yaptım . İlk 5 dakika içinde silik çizgi vardı 10 dakikaya o çizgi kayboldu şok oldum . Döngümün 26.günündeyim 2-3 güne olmam gerekiyor . Bi kaç gündür Days doctor hep silik çizgi çıkarıyordu dün de bu testten 2 tane yaptım ikisi de aynı oldu foto koycam bakar mısınız çok arada kaldım başına gelen oldu mu

Testi idrara saat 22.26 batırdım 22.31 sonucu bu sonra kayboldu

Eklentiler

• 6DF340EC-0F7E-4598-95C5-2902741CA4EB.jpeg
    6DF340EC-0F7E-4598-95C5-2902741CA4EB.jpeg
    210,3 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_5637.png
    IMG_5637.png
    667,9 KB · Görüntüleme: 87
Bu markayı bilmiyorum ama ben tam adet olmam gereken ilk gün test yaptım çok silik bir çizgi çıktı ve kaybolmadı. Birkaç gün sonra tekrar yapın acele etmeyin beta idrara gelecek kadar artmamış olabilir .

Bu markayı bilmiyorum ama ben tam adet olmam gereken ilk gün test yaptım çok silik bir çizgi çıktı ve kaybolmadı. Birkaç gün sonra tekrar yapın acele etmeyin beta idrara gelecek kadar artmamış olabilir .
Tekrar test yaptım dayanamadım silik çizgi mi emin olamadım ama bilmiyorum çok istediğim için gözlerim oynuyor olabilir 🥹

Eklentiler

• 4E35F9B6-1616-4303-A00A-C00ACFC90A84.jpeg
    4E35F9B6-1616-4303-A00A-C00ACFC90A84.jpeg
    144,2 KB · Görüntüleme: 73
Oncomed hakkinda bilgim yok yalanci pozitif cikarir mi bilmem , umut vermek de istemem ama cok cok silik bi golge var, insaAllah vardir hakkinizda hayirlisi olsun 🍀

Oncomed hakkinda bilgim yok yalanci pozitif cikarir mi bilmem , umut vermek de istemem ama cok cok silik bi golge var, insaAllah vardir hakkinizda hayirlisi olsun 🍀
İnşallah hamileyimdir yoksa adet olunca aşılamaya başlayacağız umarım gerek kalmaz çok korkuyorum 🥹

Ben attığınız testlerde çok hafif bi silik çizgi görüyorum. İnşallah vardır. Ama iki test hakkında hiç bi bilgim yok acaba yalancı pozitif çıkarıyor mu diye. Ben predictor 5gğn kala yaptıpımda bile bu siliklikteydi. İnşallah sizde de vardır 🤲🏻

Eklentiler

• 1000002337.jpg
    1000002337.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 30
Ben attığınız testlerde çok hafif bi silik çizgi görüyorum. İnşallah vardır. Ama iki test hakkında hiç bi bilgim yok acaba yalancı pozitif çıkarıyor mu diye. Ben predictor 5gğn kala yaptıpımda bile bu siliklikteydi. İnşallah sizde de vardır 🤲🏻
Kuruma çizgisi gibi canım

Ümitlendirmek istemem ama bende böyle incecik bir cizgi ile öğrenmiştim hatta emin olamayıp 2 tane daha test yapmıştım iliskinin üzerinden 13 gün geçmişti regl olmama da 2-3 gun falan vardı ve 27 beta ile öğrenmiştim :) varsa da hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah erken yakalamakta dert yükseliş olacak mı diye beklemek :))

Eklentiler

• IMG_9932.jpeg
    IMG_9932.jpeg
    255,1 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_9931.jpeg
    IMG_9931.jpeg
    191,4 KB · Görüntüleme: 23
Ben cizgi goruyorum canim ama yaniliyor da olabilirim asla umitlendirmek istemem. İnsallah vardir.🤲🏻 sadece 2 gunde 1 test yapip koyulasma var mi gozlemle ilk idrarla yaparsan daha etkili olur. Markayi bende duymadim o yuzden. Rabbim gonlunden geceni versin insallah🤲🏻💕

Ayyy nolur bana da dua edin benim de sonucum pozitif olsun 🥹

Ümitlendirmek istemem ama bende böyle incecik bir cizgi ile öğrenmiştim hatta emin olamayıp 2 tane daha test yapmıştım iliskinin üzerinden 13 gün geçmişti regl olmama da 2-3 gun falan vardı ve 27 beta ile öğrenmiştim :) varsa da hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah erken yakalamakta dert yükseliş olacak mı diye beklemek :))
Ayy bende de böyle şu an 2-3 günüm var hatta geçen ay 25.günde oldum bugün 27.günüm normal vaktime göre 2-3 gğn kalmış oluyor inşallah bende hamileyimdir çookkk istiyorum lütfen dua edin bana da 🥹🥹❤️❤️

Back