Bence testi yenileyin sabah ilk idrar ileMerhabalar catlatma ignesi vuruldum bugun igne dahil 15. Günüm. Dun gebelik testim tek cizgiydi bugun hafif bir silik cizgi var sizce var midir
Sizde o hafif cizgiyi gordunuz muBence testi yenileyin sabah ilk idrar ile
Evet gördüm ama ilk resimde bozuk gibi duruyor beyaz çizgi çıkmış çünkü dün benim yaptığım teste benziyor biraz ilk baştaki test çok umutlandırdı beni sabah ilk idrarla diğerini yaptım ama malesef
Aaa evett bu sekilde benimde tamam sabah tekrar yapayim benEvet gördüm ama ilk resimde bozuk gibi duruyor beyaz çizgi çıkmış çünkü dün benim yaptığım teste benziyor biraz ilk baştaki test çok umutlandırdı beni sabah ilk idrarla diğerini yaptım ama malesef
Aynen öyle farklı markada kullan istersen bozuk olan test freely markası ve hep bozuk çıkıyormuş aklında bulunsun ondan almaAaa evett bu sekilde benimde tamam sabah tekrar yapayim ben
Ve belirtin var mı hiç ?Aaa evett bu sekilde benimde tamam sabah tekrar yapayim ben
Aaa evett bu sekilde benimdeEvet gördüm ama ilk resimde bozuk gibi duruyor beyaz çizgi çıkmış çünkü dün benim yaptığım teste benziyor biraz ilk baştaki test çok umutlandırdı beni sabah ilk idrarla diğerini yaptım ama malesef
bi mide bulantim oluyor arada ama ilac kullandim ve igne ondandir diye düşündüm dun test yaptim tek cizgiydi bugun bir daha yapayim dedim boyle çıktı bide süt beyaz akintim var 2 gundurVe belirtin var mı hiç ?
İnşallah nasip olur hepimizeAaa evett bu sekilde benimde
bi mide bulantim oluyor arada ama ilac kullandim ve igne ondandir diye düşündüm dun test yaptim tek cizgiydi bugun bir daha yapayim dedim boyle çıktı bide süt beyaz akintim var 2 gundur
Hiç kullanmadımDays doctor test markasida
İnşallahBende ilk defa kullandim bunu bulabildim insallah isteyen herkese nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?