- 13 Haziran 2024
- 156
- 50
- 13
- Konu Sahibi maviboncuk1111
Kizlar 20 nisan regl tarihim 6 gun var yani, az önce test yaptım 9 geçe testi yaptım 12 geçe böyle bir şey gördüm sanki hafif silik gibi bana mı öyle geldi emin değilim bakabilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var ćizgi bende görüyorumKizlar 20 nisan regl tarihim 6 gun var yani, az önce test yaptım 9 geçe testi yaptım 12 geçe böyle bir şey gördüm sanki hafif silik gibi bana mı öyle geldi emin değilim bakabilir misiniz?Eki Görüntüle 3576578
Bundada var canım hamilesin sen kan ver benceEki Görüntüle 3576586 Eki Görüntüle 3576587
Kizlar dayanamadim baska bir markayla bir daha denedim 5dk icinde cikan sonuc bu
Sizce bunda varmıEvet var ćizgi bende görüyorum
bana da öyle geldi silik kan testi ile netleştirinEki Görüntüle 3576586 Eki Görüntüle 3576587
Kizlar dayanamadim baska bir markayla bir daha denedim 5dk icinde cikan sonuc bu
Evet çok silik ondada var adetinize kac gün var acabaSizce bunda varmı
7 gün geciktim ama böyle çıktı anlamadım sabah ilk idrarla tekrarlıcamEvet çok silik ondada var adetinize kac gün var acaba
Bencede ilk idrarla denemende fayda var7 gün geciktim ama böyle çıktı anlamadım sabah ilk idrarla tekrarlıcam
Yanlış alintilamisimEvet çok silik ondada var adetinize kac gün var acaba
Istersen bekle ama bence kolla kendini hamilesin cünkuYanlış alintilamisimkorkuyorum ama kan vermeye kimyasal gebelik olursa diye adet tarihini beklesem mi diyorum kan icin
![]()
Tesekkur ederimIstersen bekle ama bence kolla kendini hamilesin cünku
Hayırlı uğurlu olsun inşallah değerleriniz güzelce artar sağlıkla kucağınıza alırsınızKizlar bugün kan verdim 40.3 çıktı hoca gebe olduğumu söyledi 3 haftalik, pzt kontrol kan vereceğim![]()
Amin teşekkür ederim tüm isteyenlerin de inşallahHayırlı uğurlu olsun inşallah değerleriniz güzelce artar sağlıkla kucağınıza alırsınız
Hayırlı uğurlu olsun gecikmenin varmiydi kan veririken pekiKizlar bugün kan verdim 40.3 çıktı hoca gebe olduğumu söyledi 3 haftalik, pzt kontrol kan vereceğim![]()
Tesekkur ederim hayir yoktu benim planli gebelikti o yuzden çatlama gunumu biliyorum reglden 6 gün önce akşam test yaptim çok belli belirsiz silik çıktı hatta kuruma cizgisidir diye dusundum ertesi günü sabah ilk idrarla denedim test silik ama belliydi o gün kan verdim. Ovulasyondan tam 11 gun sonra bu cizgiyi gordum Beklenen adet tarihim normalde bugündü yani ben 5 gün öncesi de öğrenmis oldum yarın da kontrol beta vereceğimHayırlı uğurlu olsun gecikmenin varmiydi kan veririken peki
Oo maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başıma dua edin ne olur ben de yarın kan vereceğim tekrardan idrar testi yapacağım evde ama alacağım test bu sefer albi markasıyla çünkü bu eczanede başka yok ya artimed var ya da albiTesekkur ederim hayir yoktu benim planli gebelikti o yuzden çatlama gunumu biliyorum reglden 6 gün önce akşam test yaptim çok belli belirsiz silik çıktı hatta kuruma cizgisidir diye dusundum ertesi günü sabah ilk idrarla denedim test silik ama belliydi o gün kan verdim. Ovulasyondan tam 11 gun sonra bu cizgiyi gordum Beklenen adet tarihim normalde bugündü yani ben 5 gün öncesi de öğrenmis oldum yarın da kontrol beta vereceğim![]()
İnşallah sonucunuz pozitiftir gönlünüzdeki gibi olur her şey inşallah sağlıklı hayirli bir gebelik geçirip sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırızOo maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başıma dua edin ne olur ben de yarın kan vereceğim tekrardan idrar testi yapacağım evde ama alacağım test bu sefer albi markasıyla çünkü bu eczanede başka yok ya artimed var ya da albi
Amin amin ecmain Allah razı olsun rabbim duysun dualarımızı inşallah vardır inşallah nasıp olmuştur birazdan gidicem kan vermeye ama sonuç yarın çıkar büyük ihtimal le peki şuan belirtileriniz nelerİnşallah sonucunuz pozitiftir gönlünüzdeki gibi olur her şey inşallah sağlıklı hayirli bir gebelik geçirip sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız![]()