Telefonda tam gözükmüyor şimdi fotoyu değiştirdim gözüküyor mu?Birşey göremedim adetinizi bekleyin bence
Sanki bir gölge var gibiTelefonda tam gözükmüyor şimdi fotoyu değiştirdim gözüküyor mu?
Olabilir neden olması biraz daha bekle 2 gün kadar yine erken test al ya sa sabret adetini bekle ya da direk kan testine git canım inşallah vardırAdetime 9 gün kala kahverengi akıntı geldi ve iki gündür devam ediyor ara ara. Şu an adetime tam 6 gün var. Bugün predictor early erken gebelik testi yaptım ve fotoğrafta tam belli değil ama ikinci çizgi dipten çok az başladı devamı yok sizce hamilelik olabilir mi?
Çıplak gözle bakınca dipten başlamış ama devamı gelmemiş gibi gözüküyor kırmızı çok ince testte mi bozukluk var anlamadımSanki bir gölge var gibi
Aynen tam o şekilde var peki yarın kan testi yaptırsam çıkar mı ? 26 ekimde batÜstten başlayan sonra kaybolan bir çizgi var gibi2 gün sonra tekrar yapın, inşallah vardır
Benim de kafam o yüzden karıştı yani öylesine yaptığım bir testti. Yapmasaydım keşkeCanim ben gordum ama dedigin gibi dibi var ortalarina dogru cizgi yok
Boyle hamilelik oluyormu onu bilemedim
Varsa kanda çıkar bence. Bata 3 gün kala benim hcg 286 çıkmıştıAynen tam o şekilde var peki yarın kan testi yaptırsam çıkar mı ? 26 ekimde bat
Bence biraz daha bekle insallah vardir dua edicem sanaAynen tam o şekilde var peki yarın kan testi yaptırsam çıkar mı ? 26
Bence birkaç gün bekleyip testi yenileynÇıplak gözle bakınca dipten başlamış ama devamı gelmemiş gibi gözüküyor kırmızı çok ince testte mi bozukluk var anlamadım
hayırlısı olsun teşekkür ederim :)Bence biraz daha bekle insallah vardir dua edicem sana
bakalım ya gereksiz heyecan sardı beniÜstten başlayan sonra kaybolan bir çizgi var gibi2 gün sonra tekrar yapın, inşallah vardır
Adete 9 gün var çok var daha bekleyin benceAdetime 9 gün kala kahverengi akıntı geldi ve iki gündür devam ediyor ara ara. Şu an adetime tam 6 gün var. Bugün predictor early erken gebelik testi yaptım ve fotoğrafta tam belli değil ama ikinci çizgi dipten çok az başladı devamı yok sizce hamilelik olabilir mi?
Yarından itibaren 5 gün kaldı adetimeAdete 9 gün var çok var daha bekleyin bence
Ay inşallahBende gördüm çizgiyi inş hamilesindir tekrar test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?