- 21 Kasım 2020
- 39
- 10
- 25
-
- Konu Sahibi cokmutsuzum1234455
Ekim de ilişkimiz oldu ve korunmalı şekilde olmuştu o esnada patlak çıktı birkaç tane ama eşimin boşalması olmamıştı o esnada ve Kasım 9 da adet görünce benim aklıma hiç gelmemişti taaki 5-6 gün karın bölgemde sancı çekene kadar :/20dkda doğru olmayabilir, sabah ilk idrarla tekrardan test yap ama ilk dklarda çıkan sonuca bak daha sonra çıkan sonuç doğru olmaz
26 yaşındayım:) rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yorumladığınız için teşekkür ediyorumBenim sat 3ekim 12haftalik hamileyim sen hamileysen en az 10haftaliksindir ve test silik çıkmaz koyu ve anında çıkar, umudunu kırmak istemem ama böyle çıkmaması gerekirdi Kasım'da hamile kaldım desen bı ihtimal silik olur diyeceğim ama o zaman bile bir aylık olması lazım test yine anlık çıkar, belki test hatalıdır yarın sabah yenile, boşalma yoksa gebelikte yoktur, kaç yaşındasın ki sen
Bence pozitifkızlar merhaba 4 aylık evliyiz henuz çocuk düşünmüyoruz, eşim ile ayda bir görüşüyoruz işinden dolayı ne yazık ki. 9 kasımda yaklaşık 1 buçuk süren adetim oldu 9 aralıkta normal şekilde 3 gün süren bir adetim oldu bu süreçte hiç beraberliğimiz olmadı en son Ekim de olmuştu ama son zamanlar karın bölgemde ağrılar oluştu günlerce gün geçtikçe o ağrılar azaldı bugün evde test yaptım ama ilk defa yapiyorum bilgisi olan tecrübeli anneler yorumlayabilir mi?20 dk oldu kullandığım testin markası bebe time
Burda hep 18ler ya da küçükler soruyorda boşalmadan hamilelik olur mu diye öyle bır şey zannettim kusura bakma lütfen26 yaşındayım:) rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yorumladığınız için teşekkür ediyorum
ekim de ilişkimiz oldu eşimle kasım 9da 1 buçuk gün adet gördüm aralık 9 da tam adet günüm olan 3 gün gördüm, buna rağmen gebelik mümkün müBence pozitifhafif silik pembe çizgi görünüyo ve kuruma çizgisine benzemiyor
26 senedir ilk kez kasıklarımda ağrı hissettim adet dönemim haricinde bunu da gebeliğe yormuştum çok bilgisizim ne yazık ki bu konulardaBurda hep 18ler ya da küçükler soruyorda boşalmadan hamilelik olur mu diye öyle bır şey zannettim kusura bakma lütfeninşallah her şey gönlüne göre olur
20 dk çok güvenilir gelmedi bana , dediğiniz gibi ekimdeki ilişkiden hamile kalsanız böyle 20 dk da silik çizgi çıkmaz anında bordo renk fırlarkızlar merhaba 4 aylık evliyiz henuz çocuk düşünmüyoruz, eşim ile ayda bir görüşüyoruz işinden dolayı ne yazık ki. 9 kasımda yaklaşık 1 buçuk süren adetim oldu 9 aralıkta normal şekilde 3 gün süren bir adetim oldu bu süreçte hiç beraberliğimiz olmadı en son Ekim de olmuştu ama son zamanlar karın bölgemde ağrılar oluştu günlerce gün geçtikçe o ağrılar azaldı bugün evde test yaptım ama ilk defa yapiyorum bilgisi olan tecrübeli anneler yorumlayabilir mi?20 dk oldu kullandığım testin markası bebe time
Sakinless belli olmaz yani regli gören gebe yok değil ama sizin biraz uzak ihtimal olmuş, siz test yapın yarın güvenilmeyen sonuçlar çıkabilıyor iki uc tane yapın bakalım ne olacak beş dkdan fazla bekleyen teste de güvenmeyin26 senedir ilk kez kasıklarımda ağrı hissettim adet dönemim haricinde bunu da gebeliğe yormuştum çok bilgisizim ne yazık ki bu konulardaayrıca geçen ay da adet gördüm imkansız bir şey biliyorum ama insan yine de tereddüt ediyor eşimden uzağım psikolojim tamamen bozuk bu sıralar
9aralık adet günümden 5 gün sonra karın sancım olmuştu ve gün geçtikçe azaldı bugün tamamen geçti gibi20 dk çok güvenilir gelmedi bana , dediğiniz gibi ekimdeki ilişkiden hamile kalsanız böyle 20 dk da silik çizgi çıkmaz anında bordo renk fırlar9
9aralık adet günümden 5 gün sonra karın sancım olmuştu ve gün geçtikçe azaldı bugün tamamen geçti gibi
Sakinless belli olmaz yani regli gören gebe yok değil ama sizin biraz uzak ihtimal olmuş, siz test yapın yarın güvenilmeyen sonuçlar çıkabilıyor iki uc tane yapın bakalım ne olacak beş dkdan fazla bekleyen teste de güvenmeyin
Sakinless belli olmaz yani regli gören gebe yok değil ama sizin biraz uzak ihtimal olmuş, siz test yapın yarın güvenilmeyen sonuçlar çıkabilıyor iki uc tane yapın bakalım ne olacak beş dkdan fazla bekleyen teste de güvenmeyin
bu yaşımda yumurtaçatlama olayını ilk kez
Belki de bu sancı yaşımda yumurta çatlama sancısıydı burda okuduklarımdan bilgi edindim birazSakinless belli olmaz yani regli gören gebe yok değil ama sizin biraz uzak ihtimal olmuş, siz test yapın yarın güvenilmeyen sonuçlar çıkabilıyor iki uc tane yapın bakalım ne olacak beş dkdan fazla bekleyen teste de güvenmeyin
Ekim de ilişkimiz oldu en son eşimle ve 9 Aralık adet oldum sizce mümkün müBence de pozitif ama çok yeni büyük ihtimalle. Birkaç gün bekleyin derim tekrar test yapın. Bu testlerde yanılma payı olabiliyor tabi.
Bence de pozitif ama çok yeni büyük ihtimalle. Birkaç gün bekleyin derim tekrar test yapın. Bu testlerde yanılma payı olabiliyor tabi.
Kaç gün sürdü. Yerleşme kanaması da olabilir.Ekim de ilişkimiz oldu en son eşimle ve 9 Aralık adet oldum sizce mümkün mü
3 gün sürdü normal adet günüm de o şekilKaç gün sürdü. Yerleşme kanaması da olabilir.
Pardon yazmışsınız sorunuzda görmedim. Onu pek bilmiyorum ama siz yine birkaç gün sonra yine test yapın bence.3 gün sürdü normal adet günüm de o şekil
Bu sancı sizce yumurta çatlaması olabilir mi bu ağrıyı hiç yaşamamıştım