Test yaptirdik ama

Aaa çok geçmiş olsun ilk kez duydum bunu
Eşimde aynı belirtiler var. İshal ateş halsizlik . Ambulansla hastaneye götürdüler bugün. 2 testi negatif çıktı pcr i bekliyoruz. İzole ettik evde doktor tavsiyesiyle. Covidde olabilir nörovirüste

Eşimde aynı belirtiler var. İshal ateş halsizlik . Ambulansla hastaneye götürdüler bugün. 2 testi negatif çıktı pcr i bekliyoruz. İzole ettik evde doktor tavsiyesiyle. Covidde olabilir nörovirüste
Nerden bulasiyomus bu norovirus? Cok gecmis olsun

Nerden bulasiyomus bu norovirus? Cok gecmis olsun
Bize nörovirüs denmedi hastanede covidde olabilir başka enfeksiyonda dendi test yapıldı. Covid çıkmazsa yarın başka tedavi verecekler. 2 şişe serum aldı geldi eve gece.

Bize nörovirüs denmedi hastanede covidde olabilir başka enfeksiyonda dendi test yapıldı. Covid çıkmazsa yarın başka tedavi verecekler. 2 şişe serum aldı geldi eve gece.
Sokaga cikmaya korkuyoruz artik, her yer bakteri virus hastalik. Ins basit biseydir kolayca atlatirsiniz ceycey. Kefir yogurt gibi prebioticler mide bagirsak hastaliklarini toparlar. Bi de wc ortaksa esin kullandiktan sonra camasir suyu doksun mutlaka

Yatak odasında ayrı wc var. Oraya kapadım adamı. Patates ve muz verdim doktor tavsiyesiyle. Covid çıkmasında gerisini tedavi ettiririz. Bizi de götürecekler yoksa yakın temaslı diyeönceki aylarda ben de covid testine gitmiştim sonucu beklemesi en zor kısımlarından. O kadar izoleyiz ki biz yakalanırsak herkes yakalanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…