- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
Balikesir yuksek ihtimal denizdenNerde girdiniz? Denizden kapmış olabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balikesir yuksek ihtimal denizdenNerde girdiniz? Denizden kapmış olabilirsiniz
Cok tesekkur ederim, umarim sizinki de covit degildirGecmis olsun
Balikesir yuksek ihtimal denizden
Eşimde aynı belirtiler var. İshal ateş halsizlik . Ambulansla hastaneye götürdüler bugün. 2 testi negatif çıktı pcr i bekliyoruz. İzole ettik evde doktor tavsiyesiyle. Covidde olabilir nörovirüsteAaa çok geçmiş olsun ilk kez duydum bunu
Umarim tesekkurlerCok tesekkur ederim, umarim sizinki de covit degildir
Norovirus sanirim denizdenmisO tarafta salgın var zannımca bence denizden
Covid belirtilerinde yok dr da kovid olduginu sanmiyorum dediEşimde aynı belirtiler var. İshal ateş halsizlik . Ambulansla hastaneye götürdüler bugün. 2 testi negatif çıktı pcr i bekliyoruz. İzole ettik evde doktor tavsiyesiyle. Covidde olabilir nörovirüste
Bize izole edin pcr çıkana dek dendi. İkisi birlikte de olabilir. Temkinli olmakta yarar varCovid belirtilerinde yok dr da kovid olduginu sanmiyorum dedi
Gecmis olsun degildir insallahBize izole edin pcr çıkana dek dendi. İkisi birlikte de olabilir. Temkinli olmakta yarar var
Kimse olmasın ya. Testi bile zor. Evde maskeyle dolaştık gelip almalarına kadar.Gecmis olsun degildir insallah
Boz de devilizdir insallah balalim
Biz Ankaradayız deniz havuz da görmedik ama senle aynı belirtiler var. Salgın denmişNorovirus sanirim denizdenmis
AminKimse olmasın ya. Testi bile zor. Evde maskeyle dolaştık gelip almalarına kadar.
Baska var mi bu tarafta denize girip hastalanan, cok gecmis olsun. Deniz salyasi bilmem neyi derken denizden virus mu kapar olduk inanamiyorumBalikesir yuksek ihtimal denizden
Nerden bulasiyomus bu norovirus? Cok gecmis olsunEşimde aynı belirtiler var. İshal ateş halsizlik . Ambulansla hastaneye götürdüler bugün. 2 testi negatif çıktı pcr i bekliyoruz. İzole ettik evde doktor tavsiyesiyle. Covidde olabilir nörovirüste
Bize nörovirüs denmedi hastanede covidde olabilir başka enfeksiyonda dendi test yapıldı. Covid çıkmazsa yarın başka tedavi verecekler. 2 şişe serum aldı geldi eve gece.Nerden bulasiyomus bu norovirus? Cok gecmis olsun
Kizimda da olmustu noro virus imiş
Sokaga cikmaya korkuyoruz artik, her yer bakteri virus hastalik. Ins basit biseydir kolayca atlatirsiniz ceycey. Kefir yogurt gibi prebioticler mide bagirsak hastaliklarini toparlar. Bi de wc ortaksa esin kullandiktan sonra camasir suyu doksun mutlakaBize nörovirüs denmedi hastanede covidde olabilir başka enfeksiyonda dendi test yapıldı. Covid çıkmazsa yarın başka tedavi verecekler. 2 şişe serum aldı geldi eve gece.
Yatak odasında ayrı wc var. Oraya kapadım adamı. Patates ve muz verdim doktor tavsiyesiyle. Covid çıkmasında gerisini tedavi ettiririz. Bizi de götürecekler yoksa yakın temaslı diyeönceki aylarda ben de covid testine gitmiştim sonucu beklemesi en zor kısımlarından. O kadar izoleyiz ki biz yakalanırsak herkes yakalanır.Sokaga cikmaya korkuyoruz artik, her yer bakteri virus hastalik. Ins basit biseydir kolayca atlatirsiniz ceycey. Kefir yogurt gibi prebioticler mide bagirsak hastaliklarini toparlar. Bi de wc ortaksa esin kullandiktan sonra camasir suyu doksun mutlaka
Bu aslinda şey gibi yani donem donem olan ishal salginlari falan oluyor ya onun gibi en azindan basit ve cabuk bir tedavi yontemi var.Haydaaaa
Otu bitiyo b.ku başlıyo
Bi bitmedi salgın