- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Delta varyantında varmış ama aynı zamanda başka salgınlar da varDun geceyi hastanede gecirdim bas agrisi ve kusma sikayetiyle bugun beraber oldugum kuzenlerimde de kusma sikayeti olunca test yaptirdim.kusma yoktu demi belirtilerde baktim d abulamadim
Ne salgini varDelta varyantında varmış ama aynı zamanda başka salgınlar da var
Ateş halsizlik ishal kusma salgını varmış . Sanırım sulardan kaynaklıNe salgini var
Kizimda da olmustu noro virus imişAteş halsizlik ishal kusma salgını varmış . Sanırım sulardan kaynaklı
Bu bizimki o zamanAteş halsizlik ishal kusma salgını varmış . Sanırım sulardan kaynaklı
Budur denize falan girdikKizimda da olmustu noro virus imiş
Degildir umarim valla o kadar isim var ki karantinada kalacak zaman yok ha isime gelir ayriKorona belirtisinde kusma var
Rota dimiKizimda da olmustu noro virus imiş
nasıl yani? covid + çıksanız karantina sürenizi doldurmayacak mısınız yani?Degildir umarim valla o kadar isim var ki karantinada kalacak zaman yok ha isime gelir ayri
Yok rota negatifti, bu baska bir virusmusRota dimi
Budur denize falan girdik
Aaa çok geçmiş olsun ilk kez duydum bunuYok rota negatifti, bu baska bir virusmus
Genel ishal salginlarina falan verilen bir isim sanirim, sulardan havuzdan, dondurmadan midye vs tarzi kabuklu deniz urunlerinden gecebiliyormus.Aaa çok geçmiş olsun ilk kez duydum bunu
Vakit yok ama karantinada kalacagim elbette.isime gelir dinlenirim bahaneyle anlaminda yazdim.allah korusun tabi herkesinasıl yani? covid + çıksanız karantina sürenizi doldurmayacak mısınız yani?
yanlış anlamayın da yüzmeye gezmeye vaktiniz var ama karantinaya yok :))
sorunuza cevaben, covid,rotavirüs veya norovirüs ile enfekte olmuş olabilirsiniz. son 2 si ciddi gastroenterit yapar.
Bizimki bu sanirimÇok kötü bir salgın var ishal kusma iştahsızlık halsizlik.Biz hepimiz geçirdik ailece.Ve çevremdeki herkes neredeyse.
Gecmis olsunGenel ishal salginlarina falan verilen bir isim sanirim, sulardan havuzdan, dondurmadan midye vs tarzi kabuklu deniz urunlerinden gecebiliyormus.
Kusmayi durdurmak icin bir igne ve probiyotik takviye ile hallediliyor hemen ama, bizde ilk kizim hastalaninca ne oldugu anlasilana kadar 3 4 gun gecti.
Baya halsizlik karin agrisi vs yapti, ara ara basim agriyor dedi.
Sonra bizede bulastirdi ama bize sira gelene kadar kizimin ilaclari verilmisti onunla hallettik hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?