• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yaptım

greenparadise

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
21
6
6
26
Kızlar dün yazmıştım test yaptım ilk önce çıkmadı 20 dakika sonra böyle oldu durum bedir bunu yaşayan var mı?

Eklentiler

• AAB14614-9D99-4292-B655-8F0973692031.jpeg
    AAB14614-9D99-4292-B655-8F0973692031.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 114
Hastane acillerinde yapılıyor mu kan testi?
Devlette direkt gebelik testi yaptırmak istiyorum derseniz yapmıyorlar, kadın doğuma yönlendiriyorlar. Özel hastanelerde yapıyorlar, en geç iki saate çıkıyor sonuç. Şu an fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama iki sene önce 40 liraya yaptırmıştım. İsterseniz yakınlardaki özel hastaneleri arayıp fiyat sorabilirsiniz, hastaneler arası fiyat farki da var nedense.

Devlette direkt gebelik testi yaptırmak istiyorum derseniz yapmıyorlar, kadın doğuma yönlendiriyorlar. Özel hastanelerde yapıyorlar, en geç iki saate çıkıyor sonuç. Şu an fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama iki sene önce 40 liraya yaptırmıştım. İsterseniz yakınlardaki özel hastaneleri arayıp fiyat sorabilirsiniz, hastaneler arası fiyat farki da var nedense.
Şimdi 400 tl olmuş en iyisi sağlık ocağında yaptırayım 🙏🏻

Aslında ilk 5-10 dk içinde çıkarsa kesin sonuçtur diye yazıyorlar. Ama bir çok kadından saatler sonra çıktığını ve hamile olduklarını duydum.
Umudunu kırmak istemem ama buna benzer test yapmıştım silik çıkmıştı. Malesef hamile değildim. En iyi sonuç kan vermek.

Aslında ilk 5-10 dk içinde çıkarsa kesin sonuçtur diye yazıyorlar. Ama bir çok kadından saatler sonra çıktığını ve hamile olduklarını duydum.
Umudunu kırmak istemem ama buna benzer test yapmıştım silik çıkmıştı. Malesef hamile değildim. En iyi sonuç kan vermek.
Evet değilmişim inşallah zamanı gelince olur şimdi ovulasyon testleri aldım onlarla deneyeceğim 🙏🏻

Back