Test yaptım silik çıktı hamile olabilir miyim

Almira21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
43
24
3
26
Adetim 4 gün gecikti kasığım ve belim çok ağrıyor adet olacakmışım gibi yine de test yapayım dedim ve ikinci cizgi silik çıktı hastaneye bu saatte gitsem de yarına kalacak o yüzden size sormak istedim hamile olabilir miyim? Bu arada ikinci silik cizgi yaptiktan 30 saniye fln sonra çıktı. Yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG-20190429-WA0003.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 219
Evet canım gebelik var gözün aydın. Ama yine de kan testiyle kesinleştir.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah... Ben de gördüm büyük ihtimal geç döllenme

Kuzum bu teste göre gebelik var hayırlı uğurlu olsun ama bu testler bazen yanılta biliyor çift çizgi görüp hamile olmayanıda çok gördüm o yüzden en neti kanda baktırmak özel hastanelerde 2 saat içerisinde sonuç veriliyor. Devlet hastanesinin acilindede baktırabilirsin hayırlısı olsun inşallah

Çok tesekkur ederim. Insallah vardır dualarım o yönde ama kasigim o kadar cok agriyor ki adet olcam diye cok korkuyorum

Hemen cıktıysa vardır
Hayırlı olsunn
Testi tekrarlayın bakalımm koyulasma var mı?

Ayy cok tesekkur ederim cok tedirgindim testi yaptigimda yine yok diye
Ay maşallah hamilesiniz gözünüz aydın bende cuma günü 4 günüm geçmişti kan verdim negatifti hala adet olmadim ama belirttiginiz ağrılar bendede var başka nasıl belirtileriniz var

Ay maşallah hamilesiniz gözünüz aydın bende cuma günü 4 günüm geçmişti kan verdim negatifti hala adet olmadim ama belirttiginiz ağrılar bendede var başka nasıl belirtileriniz var
Kasık agrısı kramp gibi sonra acayip bir bel agrisi sonra sicak basmasi ayaklarim buz gibi hic isinmiyor bas agrisi oluyor arada ve yorgunluk bide akintim oluyor suan baska yok sanirim saymadigim ha bide midem bazen agriyor ve eksiyor gibi o kadar

bunların hemen hemen anılarını yaşıyorum an negatif yarın bidaha kan vericem bakalim inşallah vardır bebegim sen kesin hamilesi amacanm hayirli olsn

Gozun aydin var bebis Benim de daha koyu cikti cizgi ama insan kan vermeyince rahatlayamiyor. Yarin verecegim ben de hemen 7 gun gecmis oluyor zaten regli gunum. Sen de hemen ver ki icin rahatlasin

Gozun aydin var bebis Benim de daha koyu cikti cizgi ama insan kan vermeyince rahatlayamiyor. Yarin verecegim ben de hemen 7 gun gecmis oluyor zaten regli gunum. Sen de hemen ver ki icin rahatlasin
Aynen yarın sabah gidip verecegim hemen saglik ocagina ama 2 gun sonra cikacak bende catlicam meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…