S
SENACE
Ziyaretçi
ay ne yapsam uffff
SEN NEDEN UFFFLUYORSUN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne yapsam uffff
kaç gün geçti adetinin üzerinden.hadi hayırlısı............cunku test yapsam mi yapmasam mi diye dusunuyorum
dediklerinden hiç bişey anlamadım ama kafanda soru işaretlerin varsa evde yap bi test canım.en azından durum netleşir.....ayin 13 de adet oldum ramazanda 5 gun surdu yani 17 de bitti ve uc gun ardindan kanamam oldu bes gun ama kucuk damla seklinde bi sey yoktu yani
ondan belli hic bi seyim yok
evet şimdi anladım.hiç böyle bişey duymamıştım valla...adet bittikten 3 gün sonra az da olsa 4 gün süren bir kanama!!!!!bi sey anlamadin mi bak simdi
13.09.2007 adet oldum
he zaman ki gibi 5 gun surdu
ve 17.09.2007 de bitti
ve uc gun sonra yani 21.09.2007 de kanamam oldu
dort gun falan surdu yani 25.09.2007 kadar ama adet kanamasi gibi degil yani ped uzerine sadece iki uc damla olarak
ve o 25.09.2007 den belli hic bi seyim yok anladin mi simdi canim
insallah anlamisindir ehehehe
aslında test yapmadan önce dört saat tuvalete gitmemiş olman gerekiyor.o zaman daha iyi belli oluyomuş.aslında senin adet tarihinin üzerinden baya geçmiş.belki şimdide yapsan olur..bu test sabah mi ii olur yapsam simdi de alsam yapsam olur mu ?
o zmaan ben bugun alim sabah yapim
haber veririm sizlere ama biliom ki bi sey yok ama hayirlisi olsun buyuk allahimiz bilir
aytiiiiii
orda mısın? tebrik ederim canım. nasıl oldu yaaaa.
kıslar bu sabah gebelik testi yaptım.fakat çok silik çıktı.sizce hamile olabilirmiyim.ilk önce çıkmadı tabiki sonra sonra belirmeye başladı içimden (inanmıyorum beliriyo!)dedim ama öle kaldı.uzaktan bakınca hiç belli olmuyo fakat yakından bakınca belirgin.eşime gelirken bi test daha aldırıyorum.onuda cuma gününü yapıcam.emin olmak için.