Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde idrar testinde ikinci çizgi silikti ertesi gün tekrar test yaptım yine silikti .doktorum önemli olan ikinci çizğinin olması silik olması önemli değil dedi.
sabah yapmak gerekiyor testi ve testlerde negatif yanlış olabiliyor ama pozitif %90 doğru oluyor
30 gün olarak hesapladım bugün 4, gün ama normalde 28 enfazla 29 sürüyo o yüzden 6 gün geçti...
şimal cim hamısmısın yoksam
Canim daha 6 gün gecmis cok erken görünmez ki en az iki hafta gecmesi gerekir.benim adetim bi hafta gecmisti test yaptim cikmadi.iki hafta sonra yaptim cikti hamileymisim .simdi kizim 5 yasinda.endiselemnme,eger adetin hic sekmeden gününde,oluyorsa ve simdi gec kaldiysa bil ki hamilesin inan bana.insallah hayirlisi olur,allahim gönlüne göre versin.:teselli::teselli::teselli:
Ya sende ikinci cizgi cikmis iste hamilesin .ikinci cizgi silik cikiyor zaten inan bana benim iki tane...
TEBRİK EDERİM CANIM, HERŞEY ÇOK MÜKEMMEL İLERLER İNŞALLAH.
merhaba kızlar ben bu kulübe yeni üye oldum.polikisti araştırırken buldum ve hoşuma gitti.herkese tekrardan merhaba:1hug: