Test yaptım çok silik gebemiyim daha 4 gün var adetime?

[/QUOTE]
Sanirim evet hayırlı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu sabah yaptm ayni boyle cikti :) gidip kan verdim hemen. Kesin sonuc kan vermek. Insallah bizimledir meleklerimiz :)
Ayyy insallah bende bu yorumlardan sonra yarin sabah verecegim öglenden sonra elimde olur sonuclari insallah allahu teala bize hayirli saglikli saliha evlatlar nasip eyler :) çok heyecanlandım kimseye de demedim mağlum 9 aydır deniyoruz

Rabbim gonlune gore versin canim. Bende 5 6 aydir deniyorum.
Hayirlisiyla olur insallah.
Ben saglik ocagina verdm yarin alicam sonuclari :) bakalm. Bu gece uyku yok bana

Aldim canm pozitif :) degerlerime gore 3 haftalik ama son adet tarhm 12 eylul oldugu icin. Biraz dusuk buldu dr tekrarlicaz testi p.tesi
Ayyyyyy darısı başıma çok heycanlandım senin daha varmıydı adet dönemine yoksa gecikme mi oldu belirtilerin varmıydı çok soru sordum ama merak işte allahu teala sağlıklı hayırlı saliha bir evlat nasip eyler inşallah :))

İyi ya idare eder kısa bir dönem geçirdim bulantılı onun dışında çok rahatım elhamdulillah :)) senin nasıl gidiyor yazdığın süper oldu:)))

İyi ya idare eder kısa bir dönem geçirdim bulantılı onun dışında çok rahatım elhamdulillah :)) senin nasıl gidiyor yazdığın süper oldu:)))

Bende oyle canm ilk 12 hafta cok zor gecti bulantili felan :)) suan iyiyim elhamdulillah. :)) var mi bir cinsiyet tahmini doktorunun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…