- 23 Ekim 2017
- 42
- 18
- 38
- 29
- Konu Sahibi Yenigelinn61
-
Ayyy insallah bende bu yorumlardan sonra yarin sabah verecegim öglenden sonra elimde olur sonuclari insallah allahu teala bize hayirli saglikli saliha evlatlar nasip eyler :) çok heyecanlandım kimseye de demedim mağlum 9 aydır deniyoruzBende bu sabah yaptm ayni boyle cikti :) gidip kan verdim hemen. Kesin sonuc kan vermek. Insallah bizimledir meleklerimiz :)
Ayyy insallah bende bu yorumlardan sonra yarin sabah verecegim öglenden sonra elimde olur sonuclari insallah allahu teala bize hayirli saglikli saliha evlatlar nasip eyler :) çok heyecanlandım kimseye de demedim mağlum 9 aydır deniyoruz
Canım aldın mı sonuçlarıı bende kan vermeyi gittim 3-4 gibi öğreneceğimRabbim gonlune gore versin canim. Bende 5 6 aydir deniyorum.
Hayirlisiyla olur insallah.
Ben saglik ocagina verdm yarin alicam sonuclari :) bakalm. Bu gece uyku yok bana
Aldim canm pozitif :) degerlerime gore 3 haftalik ama son adet tarhm 12 eylul oldugu icin. Biraz dusuk buldu dr tekrarlicaz testi p.tesiCanım aldın mı sonuçlarıı bende kan vermeyi gittim 3-4 gibi öğreneceğim
Ayyyyyy darısı başıma çok heycanlandım senin daha varmıydı adet dönemine yoksa gecikme mi oldu belirtilerin varmıydı çok soru sordum ama merak işte allahu teala sağlıklı hayırlı saliha bir evlat nasip eyler inşallah :))Aldim canm pozitif :) degerlerime gore 3 haftalik ama son adet tarhm 12 eylul oldugu icin. Biraz dusuk buldu dr tekrarlicaz testi p.tesi
Hamileyim bendeeeRabbim gonlune gore versin canim. Bende 5 6 aydir deniyorum.
Hayirlisiyla olur insallah.
Ben saglik ocagina verdm yarin alicam sonuclari :) bakalm. Bu gece uyku yok bana
Hayrli ugurlu olsun canm :)) cok sevindim kac cikti bhcgHamileyim bendeee
12,6 yarin tekrar kan verecegim artis var mi diye senin? :)))))Hayrli ugurlu olsun canm :)) cok sevindim kac cikti bhcg
12,6 yarin tekrar kan verecegim artis var mi diye senin? :)))))
Hadi insallah güzel haberlerle karsilasiriz25.96 bende pazartesi vericem canm :))))
Hadi insallah güzel haberlerle karsilasiriz
Hadi insallah güzel haberlerle karsilasiriz
İyi ya idare eder kısa bir dönem geçirdim bulantılı onun dışında çok rahatım elhamdulillah :)) senin nasıl gidiyor yazdığın süper oldu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?