- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
- Konu Sahibi Yenigelinn61
Kız olabilir dedi 12 haftalikkrn :))) ama kesin degil tabi sende ne var ne yok
Banada erkege benziyor dedi bakalm hayirla saglikla gelsinlerde :) 1 hafta sonra kontrolum var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız olabilir dedi 12 haftalikkrn :))) ama kesin degil tabi sende ne var ne yok
Amin bana bir daha 16 haftalikken gel dedi keske bende yine gitsem görsemm sürekli görmek istiyor insan :))
Canım bundan beş gün önce bende test yaptım adet olmam gereken gün benimki daha koyu sninkinden ama oda silik tabiki neyse bugün kan tahlilinde kimyasal gebelik olduğunu öğrendim testi yaptığım gün 42 bugün ise 24 e inmiş değeri gördüm hayırlısı hakkinda benim gibi çok sevinip kendini kaptırma yoksa dunyan yikilir..
İnşallah
Bise sorucam pardon da sen kan tahlili vridginde adetine kaç gün vardı12,6 yarin tekrar kan verecegim artis var mi diye senin? :)))))
Pardon siz ne zamandır evlisinizUzulme canmm rabbim istedgn vakit gene nasip eder insallah.
Biz aynı zaman nerdeyse öğrendik ben 9 aydır istıyordum adetime 4 gün kala öğrendim 12,6 di değerim ilk öğrendiğimde :)Pardon siz ne zamandır evlisiniz
Peki hiç korundunuzmu bende beş aylık evliyim hiç korunmadim işte. Bu ay kimyasal yaşadımBiz aynı zaman nerdeyse öğrendik ben 9 aydır istıyordum adetime 4 gün kala öğrendim 12,6 di değerim ilk öğrendiğimde :)
Peki hiç korundunuzmu bende beş aylık evliyim hiç korunmadim işte. Bu ay kimyasal yaşadım
Vaay cok iyiNisan ayinda 2 yil olacak..
Vaay cok iyi
İlaç falan kullandınız mı korunmak için iki yıl uzun süre sonuçtaBiz aynı zaman nerdeyse öğrendik ben 9 aydır istıyordum adetime 4 gün kala öğrendim 12,6 di değerim ilk öğrendiğimde :)
Biz aynı zaman nerdeyse öğrendik ben 9 aydır istıyordum adetime 4 gün kala öğrendim 12,6 di değerim ilk öğrendiğimde :)
Amin inşallah ben o zaman 10 aylık evliydim ilk bir ay korunduk o da yani sadece dışarı şey ederek söylemesi ayıp
Iste böyle benim birde rahatsizligim vardi polikistik over bir ilac kullanmadan hamile kaldim cok sükür :) senin hangi günlerin haftan doluyor benim her carsamba
kan testinde yoksa yoktur canimMerhaba hamişler bişey sorcam. Bende adetime 4 ğün kala test yaptım ilk idrarla erken belli eden testten, ikinci çizgi silik çıktı sizinki gibi, acile gittik kan vermeye negatif dedi. Gelirken yine test aldım yaptım negatif çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı?