Test yapsam mı ?

Güzel haberlerini bekliyorum
Ben size birley daha sorabilir mıyım? Kusura bakmazsanız, bir haftadır akıntım beyaz mukuslu ve çok yogundu bugün tüm gün mide bulantısı çektim vücudum çok sıcak ve akıntım daha da bi katılastı bu normal mi siz yasadınız mı?

Hiç kafaya takma boşver hiçbir sorunun yoksa ovulasyon testiyle yumurta takibini yap belki yumurtlama gunlerine denk gelmiyor dur inşallah en kısa zamanda hamiş olursun amin inşaallah hepimizin evladını bağışlasın Rabb im isteyen herkese nasip etsin inşallah

Akıntı hamilelik belirtisi olabilir canım günlük akıntından farklı geliyorsa bende bu ay ovulasyon testiyle takip ettim belli belirsiz belirtilerim var adet tarihimi bekliyorum bende mide bulantısı da emin değilim bu kadar erken zamanda olabilir mi inşallah hamissindir

Canım yüzde 80 gebelik var bende böyle beklediğimden kasık ağrısı olurdu akıntı gelirdi ha adet oldum derdim ama yok çünkü bebiş var

Son düzenleme:
İnşallah sizin de beklediğinize değer isteyen herkesin ☺ 3-4 günüm var iki gundur asırı yoğun bulantılar onun dısındaki tüm belirtilerde mevcut bende bu ay dikkat edince ovulasyon tarihine, içim kıpır kıpır ya

Amin inşallah

Merhaba merak ettim naptınız acaba ? Yorumlardan baktım ama anlayamadım inşallah vardır gebelik

`