Çok sükür Rabbim hayırlı ömür nasip etsin
Amin inşallah eğer olursam buraya koşacağım ilkAmin canım Rabbım sanada nasip etsin
Güzel haberlerini bekliyorumAmin inşallah eğer olursam buraya koşacağım ilk
Ben size birley daha sorabilir mıyım? Kusura bakmazsanız, bir haftadır akıntım beyaz mukuslu ve çok yogundu bugün tüm gün mide bulantısı çektim vücudum çok sıcak ve akıntım daha da bi katılastı bu normal mi siz yasadınız mı?Güzel haberlerini bekliyorum
Hiç kafaya takma boşver hiçbir sorunun yoksa ovulasyon testiyle yumurta takibini yap belki yumurtlama gunlerine denk gelmiyor dur inşallah en kısa zamanda hamiş olursunAllah sizden razı olsun zaten o olaydan sonra onu tanıdım yapmam gerekeni yaptım şuan duam hayırlısı ile rabbimm ona nasip etsin de benim aileme dil uzatmasın Allahım biliyor ya duamı da gönlümden geçeni de, Allah sizden razı olsun cocugunuzu da size bagıslasın
Akıntı hamilelik belirtisi olabilir canım günlük akıntından farklı geliyorsa bende bu ay ovulasyon testiyle takip ettim belli belirsiz belirtilerim var adet tarihimi bekliyorum bende mide bulantısı da emin değilim bu kadar erken zamanda olabilir mi inşallah hamissindirBen size birley daha sorabilir mıyım? Kusura bakmazsanız, bir haftadır akıntım beyaz mukuslu ve çok yogundu bugün tüm gün mide bulantısı çektim vücudum çok sıcak ve akıntım daha da bi katılastı bu normal mi siz yasadınız mı?
Canım yüzde 80 gebelik var bende böyle beklediğimden kasık ağrısı olurdu akıntı gelirdi ha adet oldum derdim ama yok çünkü bebiş varBen size birley daha sorabilir mıyım? Kusura bakmazsanız, bir haftadır akıntım beyaz mukuslu ve çok yogundu bugün tüm gün mide bulantısı çektim vücudum çok sıcak ve akıntım daha da bi katılastı bu normal mi siz yasadınız mı?
Hadi inşallahCanım yüzde 80 gebelik var bende böyle beklediğimden kasık ağrısı olurdu akıntı gelirdi ha adet oldum derdim ama yok çünkü bebiş var
İnşallah sizin de beklediğinize değer isteyen herkesin ☺ 3-4 günüm var iki gundur asırı yoğun bulantılar onun dısındaki tüm belirtilerde mevcut bende bu ay dikkat edince ovulasyon tarihine, içim kıpır kıpır yaAkıntı hamilelik belirtisi olabilir canım günlük akıntından farklı geliyorsa bende bu ay ovulasyon testiyle takip ettim belli belirsiz belirtilerim var adet tarihimi bekliyorum bende mide bulantısı da emin değilim bu kadar erken zamanda olabilir mi inşallah hamissindir
Amin inşallahHiç kafaya takma boşver hiçbir sorunun yoksa ovulasyon testiyle yumurta takibini yap belki yumurtlama gunlerine denk gelmiyor dur inşallah en kısa zamanda hamiş olursunamin inşaallah hepimizin evladını bağışlasın Rabb im isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hadi bakalım Allah gönlüne göre versin canımHadi inşallah
Merhaba daha test yapmadım, 4 gün sonra yapacağımMerhaba merak ettim naptınız acaba ? Yorumlardan baktım ama anlayamadım inşallah vardır gebelik
Sizce yarın test yapmalı mıyımCanım yüzde 80 gebelik var bende böyle beklediğimden kasık ağrısı olurdu akıntı gelirdi ha adet oldum derdim ama yok çünkü bebiş var
Sizce yarın test yapmalı mıyı
Bence bi yap derim canımSizce yarın test yapmalı mıyım
Yapsan güzel olurSizce yarın test yapmalı mıyım
Yaptım ama negatif vücudum da şuan çok sakinYapsan güzel olur
Daha vakti var o zaman canım kan testi yaptır birde daha emin olmak içinYaptım ama negatif vücudum da şuan çok sakin
Üç gün var eğer olmazsam gecikince yaptıracagım birdeDaha vakti var o zaman canım kan testi yaptır birde daha emin olmak için
Hayırlısı artık bu ay da olmazsa regl gunumde hormon testi verdireceğim hayırlısı olsunDaha vakti var o zaman canım kan testi yaptır birde daha emin olmak için