İnşallah isteyen herkesin hayırlısıyla olsun, öyle bir abla işte bende yeni görüyorum böyle abla cinsiniNasıl görümce o ya yeğeni olacak diye sevinmesi lazım neyse Allah dediğin gibi görüyor sen suküt içinde seyret kin tutma vee yaşın çok küçük neler olur neler merak etme bebelerin olur gençsin
Allah tez vakitte yüzünü güldürsünİnşallah isteyen herkesin hayırlısıyla olsun, öyle bir abla işte bende yeni görüyorum böyle abla cinsini
Ben 31 yaşındayım 7 yıldır evliyim 1 oğlum var şimdi daha yeni ikinciye hamile olduğumu öğrendimİnşaallah siz kaç yasındasınız ve sizin bebeğiniz var mı??
İnşallah sağlıklı bir tavladım olur ve sağlıklı bir hamilelik geçiririmBen 31 yaşındayım 7 yıldır evliyim 1 oğlum var şimdi daha yeni ikinciye hamile olduğumu öğrendim
Hayırlı olsunnBen 31 yaşındayım 7 yıldır evliyim 1 oğlum var şimdi daha yeni ikinciye hamile olduğumu öğrendim
İnşallahİnşallah sağ salim kavusursunuz
Adetim gecikti 2 gün gecikti test yaptım çıkmadı o süreçte sadece göğüslerde dolgunluk ve ağrı oldu başka belirtim olmadı bir kere de ciddi baş ağrısı olduSizin belirtileriniz neler dı?
Anladım hayırlı olsun tekrardan çok çok sevindim sizin adınızaAdetim gecikti 2 gün gecikti test yaptım çıkmadı o süreçte sadece göğüslerde dolgunluk ve ağrı oldu başka belirtim olmadı bir kere de ciddi baş ağrısı oldu
Teşekkür ediyprımÖyle miihayırlı olsun size de gebe misiniz şuan yoksa doğum yaptınız mı?
Hayırlı olsun, inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza ♡Teşekkür ediyprımevet hamileyim 25 haftalık
Amin inşaAllahHayırlı olsun, inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza ♡
Sizin paylaşımınızı da okudum belirtilerinizin çoğu var ve bende sizin gibi gün asırı değil de yumurtlama gununu değerlendirdim ondan önce de reglımınden hemen sonraki iki üç gün gün asırı birlikteliğimiz oldu, inşallah bende sizin gibi gebe kalırım, sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahAmin inşaAllahdarısı size olsun hayırla sağlıkla en önemlisi kolaylıkla
İnşallah sizin kimyasaldan kaç ay sonra gebeliğiniz oldu??Yumurtlama günün çok yakın 1 hafta içinde bu kadar belirti fazla olur çok düşündüğünüz için psikolejik olabilir mi anlıyorum seni bende kimyasal geçirdim sonraki ay sağlıklı gebelik bence sen adetini bekle strese sokma kendini herşey gönlünce olsun
Ertesi ay tekrar kaldımİnşallah sizin kimyasaldan kaç ay sonra gebeliğiniz oldu??