Test yapsam mı ?

Sanlikbr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
59
Puanlar
28
Öncelikle herkese merhaba adetime bir hafta var ama vücudumdaki bazı değişimler beni heyecanlandırıyor bunlar, mide yanması mide bulantısı ve istifra, ayak altında sanki ateş varmışcasına bir yanma, vücut sıcaklıgımda çok yukseldi, sol kasık agrısı bel agrısı ve ara ara kendini gösteren baş agrılarım. Sizce test yapmalı mıyım? Birlikteliğimin üstünden (yumurtlama gününden 1 gün öncesi ) 1 hafta geçti.

Erken yapılan testler yanıltabilir beklemelisiniz bence adet gününüz geçince yapın.

İnşallah hamilesinizdir ama adete 1 hafta kala mide bulantısı, kusma bunlar için çok erken geldi bana.

Yapmayın belli olmaz şimdi gününüz geçsin acele etmeyin kendinizi dinlemeyin akışına bırakın

İnşallah hamilesinizdir ama adete 1 hafta kala mide bulantısı, kusma bunlar için çok erken geldi bana.
İnşallah, bundan önce bir gebeliğim oldu ama kimyasal gebelikti dusukle sonuclandı onda da ilk belirtim mide bulantısıydı, ve şuan bir şey daha çok dikkatimi çekiyor akıntılarım çok arttı gün geçtikçe saha da artıyor beyaz mukuslu halinde inşallah hamileyimdir bu haberi almaya o kadar ihtiyacım var ki

Ne kadar zamandır istiyorsunuz kendinizi rahatlatmaya çalışın

Çıkmaz daha.
Eğer yumurtlama gününden eminseniz çıkmaz

İnşallah nasip olsun size de

Ne kadar zamandır istiyorsunuz kendinizi rahatlatmaya çalışın
10 aydır evliyim 3 aylık evliyken gebe kaldım ve eşimin ailesi aslında saha çok ablası ve anneannesi tarafından istenmedi ve bu olay beni o kadar üzdü ki ondan sonra hep istedim o düşükten sonra olmasını çok istedim çünkü ona tutunmaya çok ihtşyacım var iyileşmem için sanki tekrardan o gebeliği yaşamaya ihtiyacım var

iyi geceler Kaset test ile ben 6 gün gecikme ile öğrendim.
Sabırlı olun.
Stres olmayın.
Hayırlısı olsun inşallah.

İnşallah yakın zamanda güzel haberi alırsınız nice yıllarca bekleyenler var sağlık olsun yeterki eşiniz ile sizin kararınız önemli kimseyi aranıza mutluluğunuz karıştırmayın

İnşallah yakın zamanda güzel haberi alırsınız nice yıllarca bekleyenler var sağlık olsun yeterki eşiniz ile sizin kararınız önemli kimseyi aranıza mutluluğunuz karıştırmayın
İnşallah evet gerçekten çok zor bu zamanlar, elhamdülillah eşimle çok mutluyuzz ama o olay çok kırdı ve şuan gorumcem tüp bebek tedavisinde onun yanında yardıma geldim nispet edercesine bana hamile kaldıgımda hayırlı olsun bile demeyen insanlar kurban kesip kalp atısını duyayom tekrar keseceğim doğduğunda tekrar keseceğim diyip duruyor. Allah herkese hayırlısını versin Allah herkesin gönlüne göre versin

Sen kalbini ferah tut duanı hiç bırakma Allah senin de yüzünü güldürecek düşük de olsa bir hamileliğin olmuş dmeek ki oluyor biraz daha sabır dua ve kafa sakinliği güzel haber işte o zmaan gelecektir ümidini asla kaybetme yaş kaç

24 yasındayım inşallah Rabbim gerçekten goruyor ben insanların böyle kötü oldugunu bilmezdim, hangimiz kardeşimizin mutlulugunu istemeyiz ki ama gorumcem o gün hamile olduğumu ogrendiğinde yeni gelinin bebeği oluyor benim olmuyor diye kavgaya tutuştular o kadar çok agladım ki üstünden aylar geçti ama hala kalbim agrıyor yine de geldim kendisine yardıma ama o hala kötülük sanki gözüme gözüme sokuyor halbuki daha tutunmadı bile tüp bebeği, inşallah tutunur inşallah bebeği olur da benim mutlulugumdan bir daha rahatsız olmaz

Nasıl görümce o ya yeğeni olacak diye sevinmesi lazım neyse Allah dediğin gibi görüyor sen suküt içinde seyret kin tutma vee yaşın çok küçük neler olur neler merak etme bebelerin olur gençsin

`