İnşallah hamilesinizdir ama adete 1 hafta kala mide bulantısı, kusma bunlar için çok erken geldi bana.Öncelikle herkese merhabaadetime bir hafta var ama vücudumdaki bazı değişimler beni heyecanlandırıyor bunlar, mide yanması mide bulantısı ve istifra, ayak altında sanki ateş varmışcasına bir yanma, vücut sıcaklıgımda çok yukseldi, sol kasık agrısı bel agrısı ve ara ara kendini gösteren baş agrılarım. Sizce test yapmalı mıyım? Birlikteliğimin üstünden (yumurtlama gününden 1 gün öncesi ) 1 hafta geçti.
Yapmayın belli olmaz şimdi gününüz geçsin acele etmeyin kendinizi dinlemeyin akışına bırakınÖncelikle herkese merhabaadetime bir hafta var ama vücudumdaki bazı değişimler beni heyecanlandırıyor bunlar, mide yanması mide bulantısı ve istifra, ayak altında sanki ateş varmışcasına bir yanma, vücut sıcaklıgımda çok yukseldi, sol kasık agrısı bel agrısı ve ara ara kendini gösteren baş agrılarım. Sizce test yapmalı mıyım? Birlikteliğimin üstünden (yumurtlama gününden 1 gün öncesi ) 1 hafta geçti.
İnşallah, bundan önce bir gebeliğim oldu ama kimyasal gebelikti dusukle sonuclandı onda da ilk belirtim mide bulantısıydı, ve şuan bir şey daha çok dikkatimi çekiyor akıntılarım çok arttı gün geçtikçe saha da artıyor beyaz mukuslu halinde inşallah hamileyimdir bu haberi almaya o kadar ihtiyacım var kiİnşallah hamilesinizdir ama adete 1 hafta kala mide bulantısı, kusma bunlar için çok erken geldi bana.
Haklısınız ama elimde değil şu aralar kafam hep bunla doluYapmayın belli olmaz şimdi gününüz geçsin acele etmeyin kendinizi dinlemeyin akışına bırakın
Ne kadar zamandır istiyorsunuz kendinizi rahatlatmaya çalışınİnşallah, bundan önce bir gebeliğim oldu ama kimyasal gebelikti dusukle sonuclandı onda da ilk belirtim mide bulantısıydı, ve şuan bir şey daha çok dikkatimi çekiyor akıntılarım çok arttı gün geçtikçe saha da artıyor beyaz mukuslu halinde inşallah hamileyimdir bu haberi almaya o kadar ihtiyacım var ki
Çıkmaz daha.Öncelikle herkese merhabaadetime bir hafta var ama vücudumdaki bazı değişimler beni heyecanlandırıyor bunlar, mide yanması mide bulantısı ve istifra, ayak altında sanki ateş varmışcasına bir yanma, vücut sıcaklıgımda çok yukseldi, sol kasık agrısı bel agrısı ve ara ara kendini gösteren baş agrılarım. Sizce test yapmalı mıyım? Birlikteliğimin üstünden (yumurtlama gününden 1 gün öncesi ) 1 hafta geçti.
İnşallah nasip olsun size deİnşallah, bundan önce bir gebeliğim oldu ama kimyasal gebelikti dusukle sonuclandı onda da ilk belirtim mide bulantısıydı, ve şuan bir şey daha çok dikkatimi çekiyor akıntılarım çok arttı gün geçtikçe saha da artıyor beyaz mukuslu halinde inşallah hamileyimdir bu haberi almaya o kadar ihtiyacım var ki
10 aydır evliyim 3 aylık evliyken gebe kaldım ve eşimin ailesi aslında saha çok ablası ve anneannesi tarafından istenmedi ve bu olay beni o kadar üzdü ki ondan sonra hep istedim o düşükten sonra olmasını çok istedim çünkü ona tutunmaya çok ihtşyacım var iyileşmem için sanki tekrardan o gebeliği yaşamaya ihtiyacım varNe kadar zamandır istiyorsunuz kendinizi rahatlatmaya çalışın
Evet evet eminim bu ay çok dikkatli ve verimli geçirmeye çalıştım eminim o yuzdenÇıkmaz daha.
Eğer yumurtlama gününden eminseniz çıkmaz
İnşallah isteyen herkese en hayırlısı nasip olsuniyi geceler Kaset test ile ben 6 gün gecikme ile öğrendim.
Sabırlı olun.
Stres olmayın.
Hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah yakın zamanda güzel haberi alırsınız nice yıllarca bekleyenler var sağlık olsun yeterki eşiniz ile sizin kararınız önemli kimseyi aranıza mutluluğunuz karıştırmayın10 aydır evliyim 3 aylık evliyken gebe kaldım ve eşimin ailesi aslında saha çok ablası ve anneannesi tarafından istenmedi ve bu olay beni o kadar üzdü ki ondan sonra hep istedim o düşükten sonra olmasını çok istedim çünkü ona tutunmaya çok ihtşyacım var iyileşmem için sanki tekrardan o gebeliği yaşamaya ihtiyacım var
O zaman daha çok erkenEvet evet eminim bu ay çok dikkatli ve verimli geçirmeye çalıştım eminim o yuzden
İnşallah evet gerçekten çok zor bu zamanlar, elhamdülillah eşimle çok mutluyuzz ama o olay çok kırdı ve şuan gorumcem tüp bebek tedavisinde onun yanında yardıma geldim nispet edercesine bana hamile kaldıgımda hayırlı olsun bile demeyen insanlar kurban kesip kalp atısını duyayom tekrar keseceğim doğduğunda tekrar keseceğim diyip duruyor. Allah herkese hayırlısını versin Allah herkesin gönlüne göre versinİnşallah yakın zamanda güzel haberi alırsınız nice yıllarca bekleyenler var sağlık olsun yeterki eşiniz ile sizin kararınız önemli kimseyi aranıza mutluluğunuz karıştırmayın
O zaman daha çok erken
Ben yumurtlamadan sonraki 11.gün çoookk silik ç
Öyle miiO zaman daha çok erken
Ben yumurtlamadan sonraki 11.gün çoookk silik çizgiyle öğrendim
Sen kalbini ferah tut duanı hiç bırakma Allah senin de yüzünü güldürecek düşük de olsa bir hamileliğin olmuş dmeek ki oluyor biraz daha sabır dua ve kafa sakinliği güzel haber işte o zmaan gelecektir ümidini asla kaybetme yaş kaçİnşallah evet gerçekten çok zor bu zamanlar, elhamdülillah eşimle çok mutluyuzz ama o olay çok kırdı ve şuan gorumcem tüp bebek tedavisinde onun yanında yardıma geldim nispet edercesine bana hamile kaldıgımda hayırlı olsun bile demeyen insanlar kurban kesip kalp atısını duyayom tekrar keseceğim doğduğunda tekrar keseceğim diyip duruyor. Allah herkese hayırlısını versin Allah herkesin gönlüne göre versin
24 yasındayımSen kalbini ferah tut duanı hiç bırakma Allah senin de yüzünü güldürecek düşük de olsa bir hamileliğin olmuş dmeek ki oluyor biraz daha sabır dua ve kafa sakinliği güzel haber işte o zmaan gelecektir ümidini asla kaybetme yaş kaç