- 5 Kasım 2024
- 149
- 9
- 11
- 24
Adete yakın yumurtlama dönemi olmuto diye biliyorum ovulasyon pozitif çıktı ovulasyonla gebelik öğrenen çok kişi varmış burda duydumBence senin kesin var. Kan ver bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete yakın yumurtlama dönemi olmuto diye biliyorum ovulasyon pozitif çıktı ovulasyonla gebelik öğrenen çok kişi varmış burda duydumBence senin kesin var. Kan ver bi
Evet bende duydum onu ama bence senin net varAdete yakın yumurtlama dönemi olmuto diye biliyorum ovulasyon pozitif çıktı ovulasyonla gebelik öğrenen çok kişi varmış burda duydum
Ayy insallahhhEvet bende duydum onu ama bence senin net var
Dua et benimde olsun yaAyy insallahhh
Ederim tabiki ama senin kuruma çizgisi olamaz pembemsi cnkiDua et benimde olsun ya
Su damlattım böyle olduEderim tabiki ama senin kuruma çizgisi olamaz pembemsi cnki
Artık 0 görmekten çok yoruldum kan verince eşimde heves ediyor o yüzden önce idrara yöneliyorumKan ver canım en neti o
DuratestTestin markası nedir?
Kuruma çizgisi bide 10 dakkada çıkan bisi deil içinin iyice kurumadı lazmSu damlattım böyle oldu
Bilmediğim bir marka kurumada olabilir.Duratest
Eczacı iki marka var biri softec diğeri duratest bu marka daha güvenilir orijinal dedi aldım bende. Kanı emin olmadan vermek istemiyorum aslındaBilmediğim bir marka kurumada olabilir.
Ay inşallah yaKuruma çizgisi bide 10 dakkada çıkan bisi deil içinin iyice kurumadı lazm
Silik goruyorum. Testin markasi nedir?Kızlar silik çizgi olabilir mi ? Testten 10-15 dk sonra çektim
Duratest diye bir markaSilik goruyorum. Testin markasi nedir?