Acayip heyecanlandımaaa ılk fotoda bısı gormedım ama dıgerınde cok sılık grı mı pembe mı anlamadıgım bı golge gordum. yanı bence yarın ılk ıdrarla dene sen :))
At canım bende yardımcı olamaya çalışırımBen de atsam foto da bana da yorum yapar mısın
Bencede test alıp yap canım kuzenim idrar testi hatta kan testi yaptı negatifti diğer ay regl olmayınca bir aylık hamile olduğunu öğrendi kızı oldu sağlıkla doğdu çok şükür heran herşey olabilirKızlar29 Aralık ovitrelle tarihim. 11 Ocak kan verdim 0 çıktı. Akıntım çok var, göğüs hassasiyetim vardı geçti. Regl olmadım hala. Sizce bi test yapsam mı ? Yoksa gerek yok mu ?
Bencede test alıp yap canım kuzenim idrar testi hatta kan testi yaptı negatifti diğer ay regl olmayınca bir aylık hamile olduğunu öğrendi kızı oldu sağlıkla doğdu çok şükür heran herşey olabilirKızlar29 Aralık ovitrelle tarihim. 11 Ocak kan verdim 0 çıktı. Akıntım çok var, göğüs hassasiyetim vardı geçti. Regl olmadım hala. Sizce bi test yapsam mı ? Yoksa gerek yok mu ?
Maşşallahh çizgi varKızlar silik çizgi olabilir mi ? Testten 10-15 dk sonra çektim
Canım test yaptım az önceBencede test alıp yap canım kuzenim idrar testi hatta kan testi yaptı negatifti diğer ay regl olmayınca bir aylık hamile olduğunu öğrendi kızı oldu sağlıkla doğdu çok şükür heran herşey olabilir
Adetime 6gub var ilk pembe olan ovulasyon testi yumurtlama döneminde değilim burda okudum ovulasyonla da öğrenen var 3 ünde negatifti kan testim ama hep uyku hali ne yersem mide bulantısı varAt canım bende yardımcı olamaya çalışırım
Ay inşallah aşırı heyecanlıyım yaBencede test alıp yap canım kuzenim idrar testi hatta kan testi yaptı negatifti diğer ay regl olmayınca bir aylık hamile olduğunu öğrendi kızı oldu sağlıkla doğdu çok şükür heran herşey olabilir
Maşşallahh çizgi var
Maşallah bizede dua et nolurAy inşallah aşırı heyecanlıyım ya
Maşallah seninde çizgin görünüyor çok sevindim sizin için banada dua edinAdetime 6gub var ilk pembe olan ovulasyon testi yumurtlama döneminde değilim burda okudum ovulasyonla da öğrenen var 3 ünde negatifti kan testim ama hep uyku hali ne yersem mide bulantısı var
Var evet ama hangi marka bu testAdetime 6gub var ilk pembe olan ovulasyon testi yumurtlama döneminde değilim burda okudum ovulasyonla da öğrenen var 3 ünde negatifti kan testim ama hep uyku hali ne yersem mide bulantısı var
Ettim canım rabbim kabul eder inşallahMaşallah bizede dua et nolur
Oyle canim, tup bebege baslicam ben nasipse.Ben 10 ocakta bıraktım akıntım öyle çok ki regl oldum sanıyorum bir şey yok. Gerçekten çok can sıkıcı bir şey rabbim tez vakitte nasip etsin yavrularımızı
Ben kendimi geçtim eşim artık hevesleniyor sonra o heves kursağında kalıyor o benim canımı daha çok acıtıyor. İnşallah Allah nasip eder de tüp bebeğe geçmeden hamile olduğunu öğrenirsinOyle canim, tup bebege baslicam ben nasipse.
Silik cizgi 2. Fotoda cok az gordum ama bunu dikkate alma kuzum. Benim de gecen gun boyle cikti ama kan negatif geldi. Pembe cizgi gormeden dikkate almamak lazim sonra uzuluyoruz
Bak senin icin yaptim. Cizgi var orada 2 gun sonra tekrarla koyulasma var mi bir bakKızlar silik çizgi olabilir mi ? Testten 10-15 dk sonra çektim
Keske canim. Adet olmazsan sen yine 2 gun sonra bi test yap, kan verBen kendimi geçtim eşim artık hevesleniyor sonra o heves kursağında kalıyor o benim canımı daha çok acıtıyor. İnşallah Allah nasip eder de tüp bebeğe geçmeden hamile olduğunu öğrenirsin
Ya canım Allah razı olsun. İnşallah test doğrudurBak senin icin yaptim. Cizgi var orada 2 gun sonra tekrarla koyulasma var mi bir bak
Tamam canım teşekkür ederimKeske canim. Adet olmazsan sen yine 2 gun sonra bi test yap, kan ver
Biri awox biri de pyroclinicVar evet ama hangi marka bu test
Bence senin kesin var. Kan ver biBiri awox biri de pyroclinic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?