Test yapsam mı tekrardan

Kızlar29 Aralık ovitrelle tarihim. 11 Ocak kan verdim 0 çıktı. Akıntım çok var, göğüs hassasiyetim vardı geçti. Regl olmadım hala. Sizce bi test yapsam mı ? Yoksa gerek yok mu ?
Bencede test alıp yap canım kuzenim idrar testi hatta kan testi yaptı negatifti diğer ay regl olmayınca bir aylık hamile olduğunu öğrendi kızı oldu sağlıkla doğdu çok şükür heran herşey olabilir

Kızlar29 Aralık ovitrelle tarihim. 11 Ocak kan verdim 0 çıktı. Akıntım çok var, göğüs hassasiyetim vardı geçti. Regl olmadım hala. Sizce bi test yapsam mı ? Yoksa gerek yok mu ?
Bencede test alıp yap canım kuzenim idrar testi hatta kan testi yaptı negatifti diğer ay regl olmayınca bir aylık hamile olduğunu öğrendi kızı oldu sağlıkla doğdu çok şükür heran herşey olabilir
Kızlar silik çizgi olabilir mi ? Testten 10-15 dk sonra çektim
Maşşallahh çizgi var

Canım test yaptım az önce

Eklentiler

• IMG_1624.jpeg
    165,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1623.jpeg
    133,6 KB · Görüntüleme: 23
At canım bende yardımcı olamaya çalışırım
Adetime 6gub var ilk pembe olan ovulasyon testi yumurtlama döneminde değilim burda okudum ovulasyonla da öğrenen var 3 ünde negatifti kan testim ama hep uyku hali ne yersem mide bulantısı var

Eklentiler

• IMG_5574.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 21
  • E46B3019-62EF-477C-9A09-61D08F2EA455.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 65898356-04FD-49C3-940E-125AA953A78A.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 19
  • 8C3915BC-21B1-4118-937A-798F8F32BB65.jpeg
    97,7 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_5565.jpeg
    112,5 KB · Görüntüleme: 23
Ay inşallah aşırı heyecanlıyım ya

Adetime 6gub var ilk pembe olan ovulasyon testi yumurtlama döneminde değilim burda okudum ovulasyonla da öğrenen var 3 ünde negatifti kan testim ama hep uyku hali ne yersem mide bulantısı var
Maşallah seninde çizgin görünüyor çok sevindim sizin için banada dua edin

Var evet ama hangi marka bu test

Ben 10 ocakta bıraktım akıntım öyle çok ki regl oldum sanıyorum bir şey yok. Gerçekten çok can sıkıcı bir şey rabbim tez vakitte nasip etsin yavrularımızı
Oyle canim, tup bebege baslicam ben nasipse.
Silik cizgi 2. Fotoda cok az gordum ama bunu dikkate alma kuzum. Benim de gecen gun boyle cikti ama kan negatif geldi. Pembe cizgi gormeden dikkate almamak lazim sonra uzuluyoruz

Oyle canim, tup bebege baslicam ben nasipse.
Silik cizgi 2. Fotoda cok az gordum ama bunu dikkate alma kuzum. Benim de gecen gun boyle cikti ama kan negatif geldi. Pembe cizgi gormeden dikkate almamak lazim sonra uzuluyoruz
Ben kendimi geçtim eşim artık hevesleniyor sonra o heves kursağında kalıyor o benim canımı daha çok acıtıyor. İnşallah Allah nasip eder de tüp bebeğe geçmeden hamile olduğunu öğrenirsin

Ben kendimi geçtim eşim artık hevesleniyor sonra o heves kursağında kalıyor o benim canımı daha çok acıtıyor. İnşallah Allah nasip eder de tüp bebeğe geçmeden hamile olduğunu öğrenirsin
Keske canim. Adet olmazsan sen yine 2 gun sonra bi test yap, kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…