Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladığım kadarı ile adetin geçmiş mi oluyor. Sen Bi test al yap canımKızlar29 Aralık ovitrelle tarihim. 11 Ocak kan verdim 0 çıktı. Akıntım çok var, göğüs hassasiyetim vardı geçti. Regl olmadım hala. Sizce bi test yapsam mı ? Yoksa gerek yok mu ?
Evet canım ovitrelle de 14.gün ya reflü olursun yada gebelik öğrenilir. Benim 17.gün ama regl sökülmediAnladığım kadarı ile adetin geçmiş mi oluyor. Sen Bi test al yap canım
Regl geciktiyse tekrar test yapın bence ben reglime 1 gün kala testte negatif gördüm iki gün sonra tekrar yaptım silik çizgiyle hamile olduğumu öğrendimKızlar29 Aralık ovitrelle tarihim. 11 Ocak kan verdim 0 çıktı. Akıntım çok var, göğüs hassasiyetim vardı geçti. Regl olmadım hala. Sizce bi test yapsam mı ? Yoksa gerek yok mu ?
Bende Protestan kullandım bu ay kan negatif geldiği gibi bıraktım acaba benimde mi oyüzden gecikti ya ? Peki canım sende akıntı vs var mıBen de gecen ay 17. gunde olmustum. Su an 20. gunum hala yok. Progestan kullanmistim sanirim o geciktirdi. Idrar testinden bi zarar gelmez yap gitsin canim
Bence de ya yoldayım almaya gidiyorumBence idrar testi yapın. Kanı 3 gün önce vermişsiniz. Beta artmış olabilir. Negatif çıkarsa da kafanız rahatlar.
Benim pazar aksamı bitmişti doktorun reçete ettiği süre. Sanıyorum ki ilacı bıraktıktan sonra 3-4 gün içinde olmam lazım. Bugün 2. gün. Normalde geçen cumartesi günü benim adet günümdü. Herşey şaştı valla gecikmezdi hiç adetim. Akıntım var biraz evet ama adet gelmiyorBende Protestan kullandım bu ay kan negatif geldiği gibi bıraktım acaba benimde mi oyüzden gecikti ya ? Peki canım sende akıntı vs var mı
Ben 10 ocakta bıraktım akıntım öyle çok ki regl oldum sanıyorum bir şey yok. Gerçekten çok can sıkıcı bir şey rabbim tez vakitte nasip etsin yavrularımızıBenim pazar aksamı bitmişti doktorun reçete ettiği süre. Sanıyorum ki ilacı bıraktıktan sonra 3-4 gün içinde olmam lazım. Bugün 2. gün. Normalde geçen cumartesi günü benim adet günümdü. Herşey şaştı valla gecikmezdi hiç adetim. Akıntım var biraz evet ama adet gelmiyor
catlatma ıgnesınden sonra dr um hep catladı mı dıye kontrol ettı. ona gore umutlandım .Kızlar29 Aralık ovitrelle tarihim. 11 Ocak kan verdim 0 çıktı. Akıntım çok var, göğüs hassasiyetim vardı geçti. Regl olmadım hala. Sizce bi test yapsam mı ? Yoksa gerek yok mu ?
İğneden 24 saat sonra hcatlatma ıgnesınden sonra dr um hep catladı mı dıye kontrol ettı. ona gore umutlandım .
Kızlar silik çizgi olabilir mi ? Testten 10-15 dk sonra
Ya ben de gördüm ama çok tereddütte kaldım şimdiBensilik de olsa gördüm
aaa ılk fotoda bısı gormedım ama dıgerınde cok sılık grı mı pembe mı anlamadıgım bı golge gordum. yanı bence yarın ılk ıdrarla dene sen :))Kızlar silik çizgi olabilir mi ? Testten 10-15 dk sonra çektim
Ben de atsam foto da bana da yorum yapar mısınaaa ılk fotoda bısı gormedım ama dıgerınde cok sılık grı mı pembe mı anlamadıgım bı golge gordum. yanı bence yarın ılk ıdrarla dene sen :))