• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yapsam mı tekrardan

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.414
588
43
26
Kızlar29 Aralık ovitrelle tarihim. 11 Ocak kan verdim 0 çıktı. Akıntım çok var, göğüs hassasiyetim vardı geçti. Regl olmadım hala. Sizce bi test yapsam mı ? Yoksa gerek yok mu ?

Kızlar29 Aralık ovitrelle tarihim. 11 Ocak kan verdim 0 çıktı. Akıntım çok var, göğüs hassasiyetim vardı geçti. Regl olmadım hala. Sizce bi test yapsam mı ? Yoksa gerek yok mu ?
Anladığım kadarı ile adetin geçmiş mi oluyor. Sen Bi test al yap canım

Merhaba yapmamalısın bence. En ufak olsa kanda çıkardı.Umudunu kırmak istemem ama test alıp hayal kırıklığına uğramanı istemem.

Regl geciktiyse tekrar test yapın bence ben reglime 1 gün kala testte negatif gördüm iki gün sonra tekrar yaptım silik çizgiyle hamile olduğumu öğrendim

Ben de gecen ay 17. gunde olmustum. Su an 20. gunum hala yok. Progestan kullanmistim sanirim o geciktirdi. Idrar testinden bi zarar gelmez yap gitsin canim

Ben de gecen ay 17. gunde olmustum. Su an 20. gunum hala yok. Progestan kullanmistim sanirim o geciktirdi. Idrar testinden bi zarar gelmez yap gitsin canim
Bende Protestan kullandım bu ay kan negatif geldiği gibi bıraktım acaba benimde mi oyüzden gecikti ya ? Peki canım sende akıntı vs var mı

Bende Protestan kullandım bu ay kan negatif geldiği gibi bıraktım acaba benimde mi oyüzden gecikti ya ? Peki canım sende akıntı vs var mı
Benim pazar aksamı bitmişti doktorun reçete ettiği süre. Sanıyorum ki ilacı bıraktıktan sonra 3-4 gün içinde olmam lazım. Bugün 2. gün. Normalde geçen cumartesi günü benim adet günümdü. Herşey şaştı valla :( gecikmezdi hiç adetim. Akıntım var biraz evet ama adet gelmiyor

Benim pazar aksamı bitmişti doktorun reçete ettiği süre. Sanıyorum ki ilacı bıraktıktan sonra 3-4 gün içinde olmam lazım. Bugün 2. gün. Normalde geçen cumartesi günü benim adet günümdü. Herşey şaştı valla :( gecikmezdi hiç adetim. Akıntım var biraz evet ama adet gelmiyor
Ben 10 ocakta bıraktım akıntım öyle çok ki regl oldum sanıyorum bir şey yok. Gerçekten çok can sıkıcı bir şey rabbim tez vakitte nasip etsin yavrularımızı

catlatma ıgnesınden sonra dr um hep catladı mı dıye kontrol ettı. ona gore umutlandım .

Kızlar silik çizgi olabilir mi ? Testten 10-15 dk sonra çektim

Eklentiler

• IMG_1624.jpeg
    IMG_1624.jpeg
    165,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_1623.jpeg
    IMG_1623.jpeg
    133,6 KB · Görüntüleme: 35
Back