• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yapsam çıkar mı?

Chyjinx

Quizás este mundo sea el infierno de otro planeta.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba, normalde 28 günde bir regl olurum ama geçen ay 2 gün geç oldum. Zaten geç yumurtlama olduğu için beklediğim tarihti. Yarın regl günüm normalde regl olacağım zaman akıntım vs olurdu ama neredeyse 1 haftadır göğüslerim aşırı hassas, özellikle göğüs uçlarım. Ara ara geçiyor ama yine de acıyor. Ara ara birkaç saniyelik kasık ağrılarım oluyor ama regl olacak gibi değil. Hiçbir şey yapasım gelmiyor sürekli uyku halindeyim. Belim ve bacaklarıma vuran bir sızı oluyor ama uzun sürmüyor. Sizce adetim 28 günden 30 güne mi geçmiştir yoksa bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? Yarın test yapsam belli olur mu?

Belirti olabilir, test için 2 gün bekleyin derim ama çok merak ettiyseniz yapın gitsin 😄 Hakkınızda hayırlısı olsun

Erken gebelik testi yaparsan kesin sonuç alirsin ama normal kaset test yaparsan cikmaz henüz varsa bile gorumcemde senin gibi idi kaset testte cikmadi aynı gün Erken gebelik test yapti cikti sonrada kan verdi zaten hamileliği kesin

Merhaba, normalde 28 günde bir regl olurum ama geçen ay 2 gün geç oldum. Zaten geç yumurtlama olduğu için beklediğim tarihti. Yarın regl günüm normalde regl olacağım zaman akıntım vs olurdu ama neredeyse 1 haftadır göğüslerim aşırı hassas, özellikle göğüs uçlarım. Ara ara geçiyor ama yine de acıyor. Ara ara birkaç saniyelik kasık ağrılarım oluyor ama regl olacak gibi değil. Hiçbir şey yapasım gelmiyor sürekli uyku halindeyim. Belim ve bacaklarıma vuran bir sızı oluyor ama uzun sürmüyor. Sizce adetim 28 günden 30 güne mi geçmiştir yoksa bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? Yarın test yapsam belli olur mu?
Ben adete 3 gün kala normal.kaset test yapmıştım çıkar bence

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim 🌸 En iyisi yarın regl olmazsam bir erken bir de kaset test alayım. Kaset testi salı günü yaparım artık. Hayırlısı 😊

Bende adetime 3 gün kala kaset test ile öğrenmiştim, geç döllenmeyse kaset testte çıkmayabiliyor. İnşallah güzel haberler verirsin ☺️

Bende adetime 3 gün kala kaset test ile öğrenmiştim, geç döllenmeyse kaset testte çıkmayabiliyor. İnşallah güzel haberler verirsin ☺️
İnşAllah, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 😊 Belirtileriniz nelerdi acaba?

İnşAllah, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 😊 Belirtileriniz nelerdi acaba?
Hemen hemen adet belirtileriydi, ilk belirtiler aynı oluyor zaten, kasık ağrısı oldu zaten ilk 3 ay ara ara olması normalmiş o sancı sürüyor yani. Bir de beni normalde araba tutmaz, o sıralarda midem bulanıyordu arabaya binince ben ilk öyle anladım.

Bence hamile olabilirsin sen benimle aynısın yaa ayni belirtileri su an bende yaşıyorum. sonucunu buraya yazar misin lütfen

Bende hiç umutlanmak istemiyorum ama reglime 1 hafta kaldı. Yumurtalama dönemi sütlü kahve uzayan çok miktarda jel gibi akıntım oldu 1 kez. Yumurtalama günümden sonra bir iki kez hafif kasık ağrısı yaşadım. Ve uzun süreli ayakta kalınca inanılmaz belim ağrıyor adet olucam sanıp hemen uzanıyorum ağrıdan. Bugün ilginç şekilde ağzımda acımsı bir tat vardı. İşe gitmek için erken uyanıyorum akşam üstüne kadar da sürdü o tat..halen de hafif var. Ha bir de normalde çok ıslanmayan biriyim ama sürekli çamaşırımda beyaz süt kesiği akıntı görüyorum. Enfeksiyona yol açmasın diye sık sık değişiyorum. Ama bilmiyorum umutlanmak hiç istemiyorum. Sen kendini fazla dinliyorsun birşey beklediğin için diyip geçiştiriyorum. Adet günüm geçerse eğer test yapacağım.

Yumurtlamanız üzerinden kaç gün geçti ? Benim de aynı durum geçen ay 2 gün gecikti bugün yumurtlamanın 14. Günündeyim. Normalde 28 döngüm.

Bence hamile olabilirsin sen benimle aynısın yaa ayni belirtileri su an bende yaşıyorum. sonucunu buraya yazar misin lütfen
Malesef tahmin ettiğim gibi döngüm 30 güne dönmüş, adet oldum. İnşallah siz hamilesinizdir 🌸🌼

Back
X