parlayanyldz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2024 134 76 26 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi parlayanyldz #21 waitforyourmiracle .!.: Merhaba benim de yumurtlama cuma günüydü ve ben de öğretmenim kendime yapacak aktivite arıyorum yürüyüş yapıyorum Genişletmek için tıkla... Yaaa Hocam hava çok sıcak konum Adana akşamdan önce yürüyüş imkansız
waitforyourmiracle .!.: Merhaba benim de yumurtlama cuma günüydü ve ben de öğretmenim kendime yapacak aktivite arıyorum yürüyüş yapıyorum Genişletmek için tıkla... Yaaa Hocam hava çok sıcak konum Adana akşamdan önce yürüyüş imkansız
parlayanyldz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2024 134 76 26 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi parlayanyldz #22 cileklisut0 .!.: Ben de dayanamıyorum evde olduğum bi dönemdeyim kafayı yemiş gibiyim odaklanmamaya çalışıyorum. Benim de reglime 1 hafta var Genişletmek için tıkla... Hepimiz burada birbirimize destek verelim başka çare yok
cileklisut0 .!.: Ben de dayanamıyorum evde olduğum bi dönemdeyim kafayı yemiş gibiyim odaklanmamaya çalışıyorum. Benim de reglime 1 hafta var Genişletmek için tıkla... Hepimiz burada birbirimize destek verelim başka çare yok
waitforyourmiracle Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2023 488 147 27 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi parlayanyldz #23 parlayanyldz .!.: Yaaa Hocam hava çok sıcak konum Adana akşamdan önce yürüyüş imkansız Genişletmek için tıkla... Yaaa benim de konum İzmir hocam zaten o zaman sizin için en mantıklı seçenek klima altında temizlik/kitap okuma/ dizi izleme
parlayanyldz .!.: Yaaa Hocam hava çok sıcak konum Adana akşamdan önce yürüyüş imkansız Genişletmek için tıkla... Yaaa benim de konum İzmir hocam zaten o zaman sizin için en mantıklı seçenek klima altında temizlik/kitap okuma/ dizi izleme