Kürtajdan sonra birkaç ay düzensizlik oldu ama sonra düzeldi. Uzun zamandır düzensizlik yaşamıyorum. Şimdi işteyim evde olsam giderdim fakat negatif olması baya korkutuyor. 1,5 yıldır bekliyorumNormlde gecikmeniz oluyormuydu arada sırada..inş hamilesinizdir..sizin yerinizde olsam direk kan tahlili yaptırırdım strese sokmazdım kendimi iyice..
Evet sanki adet olcakmışım gibi aynı hafif sızı var. İnşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim :))Adet olcak gibi ağrın var ama olmuyosan hamile olabılırsın bende öyle olmuştu
Bende mayıs ayında kürtaj oldum temmuzda gecikmem oldu hiç idrar testi falan yapmadım zaten gergin ve üzgündüm bide idrar testiyle uğrşmk istemedim net sonuç istedim.korka korka gidip kan tahlili yaptırdım..çokta ümidim yoktu ama sonuç 9 haftalık olduk..Kürtajdan sonra birkaç ay düzensizlik oldu ama sonra düzeldi. Uzun zamandır düzensizlik yaşamıyorum. Şimdi işteyim evde olsam giderdim fakat negatif olması baya korkutuyor. 1,5 yıldır bekliyorum
yaaaaa çok çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Allah'ım inşallah benim de başımadır. Kaç gün geciktikten sonra tahlil yaptırmıştınız ?Bende mayıs ayında kürtaj oldum temmuzda gecikmem oldu hiç idrar testi falan yapmadım zaten gergin ve üzgündüm bide idrar testiyle uğrşmk istemedim net sonuç istedim.korka korka gidip kan tahlili yaptırdım..çokta ümidim yoktu ama sonuç 9 haftalık olduk..
Bir haftayı geçmişti sanırım..ilk gebeliğimde idrar testi yapmştm evde 5.gün hafif bi çizgi çıkmıştıyaaaaa çok çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Allah'ım inşallah benim de başımadır. Kaç gün geciktikten sonra tahlil yaptırmıştınız ?
çok çok çok teşekkür ederim cesaretimi toplayıp kan testi yaptıracağımBir haftayı geçmişti sanırım..ilk gebeliğimde idrar testi yapmştm evde 5.gün hafif bi çizgi çıkmıştı
Ahhhh inşallahhhh şuraya hamileyim yazmayı o kadar istiyorum ki. Bugün gecikmenin 3. günü biraz daha gecsin madem. Sizi de tebrik ederim.Bnce 1 hafta olsun oyle yap testi kasik agrisi olBilir bnde adst olcam sanmistim olmsmistim hayirli hsberler ver insallah
Haklısınız var ya da yok öğrenmeliyim gün geçip olmazsam daha da umutlanacağımHamilelik varsa 3 gün yeterli bir süre zaten kanda çıkacaktır.
Yoksa da bir sonraki ayı beklersiniz bence şu an beklemek hem umutlandırır hem de yorar
nasıl güzel yazmışsınız ya çok tebrik ederim canım :) Bugün ben de bir ıslaklık hissettim gittim tuvalete yapışkan bir akıntı gelmiş. Bir de bugün eşimin doğum gününü eğer hamileysem en güzel hediyeyi veririm. Biz de 1,5 yıldır bekliyoruz. Eğer hamileysem basıcam çığlığıBencekan verip öğren direk canım. Şubat 25te olmam gerekiyordu olmadım 26sında acile gittim kan vermeye, yolda adet oldum sandım hatta boşuna geldim buraya kadar dedim. Sonra lavaboya girdim hastanede peçeteye baktım sadece akıntı olmuştu. Adet sancısı gibi ağrım vardı boşuna kan veriyorum dedim hep. (2sene olmadıktan sonra) sonra gittim sonucu Bi aldım ki 1022,82.. O kadar ağladım ki tüm hastane bana baktı ama umrumda değildi hala da değil :) iyi ki o gün orada ağlayıp mutluluğumu yaşamışım şimdi 8aylık hamileyim ve rabbim isteyen herkese mutluluktan ağlamayı nasip etsin
Bence gidip bir test alın :) akşama güzel bir süpriz olsunnasıl güzel yazmışsınız ya çok tebrik ederim canım :) Bugün ben de bir ıslaklık hissettim gittim tuvalete yapışkan bir akıntı gelmiş. Bir de bugün eşimin doğum gününü eğer hamileysem en güzel hediyeyi veririm. Biz de 1,5 yıldır bekliyoruz. Eğer hamileysem basıcam çığlığı
Evet evett o yapışkan akıntı yumurta akı gibi aynııınasıl güzel yazmışsınız ya çok tebrik ederim canım :) Bugün ben de bir ıslaklık hissettim gittim tuvalete yapışkan bir akıntı gelmiş. Bir de bugün eşimin doğum gününü eğer hamileysem en güzel hediyeyi veririm. Biz de 1,5 yıldır bekliyoruz. Eğer hamileysem basıcam çığlığı
Allah'ım inşallah yaa. Çok umut oldum bu mesajlarınızdan :)Bence gidip bir test alın :) akşama güzel bir süpriz olsun
test yapınca yazıcam hemen buraya. Değilsem de Allah'tan hayırlısı artık :)Evet evett o yapışkan akıntı yumurta akı gibi aynııı
Bence hamilesin test yap hemen ve bas çığlığı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?