Gebeliğe Hazırlık test yapmaya korkuyorum..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yerinde olsam dayanamazdim ve hemen test alıp yapardım 1 gün bile geçse :) inşallah hamilesindir canım
canım umarım öyleyimdir. Şimdi işteyim çıkınca ilk işim test almak olacak. İyi dileklerin için sonsuz teşekkürler :KK15:

test yapınca yazıcam hemen buraya. Değilsem de Allah'tan hayırlısı artık :)
Yap ve yaz mutlaka bana nedense olumlu bir sonuç vereceksin gibi geliyor amaa aksi olsa da Allahtan her şey dediğin gibi 😍🙌

Yap ve yaz mutlaka bana nedense olumlu bir sonuç vereceksin gibi geliyor amaa aksi olsa da Allahtan her şey dediğin gibi 😍🙌
olmasa bile dualarınızla hamile kalacağım inşallah :) Yardımlarınız için teşekkür ederim kendimi daha iyi hissediyorum :)

Canım ne yaptın test yapabildin mı merak ettim sonucunu.

Negatif çıktı malesef. Ama hala adet olmadım bu ay gec olacagım sanırım. Pozitif demeyi çok isterdim. Sordugunuz için tesekkür ederim.

Geç döllenmeyse testte çıkmayabilir. Biraz daha bekle canım, kan testi yaptırırsın regl olmazsan. Hemen umutsuzluğa kapılma, Allah’tan umut kesilmez. Çok var öyle testte negatif çıkıp kanda pozitifi gören. Önemli olan kan testi sonucu.

Geç döllenmeyse testte çıkmayabilir. Biraz daha bekle canım, kan testi yaptırırsın regl olmazsan. Hemen umutsuzluğa kapılma, Allah’tan umut kesilmez. Çok var öyle testte negatif çıkıp kanda pozitifi gören. Önemli olan kan testi sonucu.
İnşallah ya inşallah 1,5 yıldır her ay bu güzel haberi almayı bekliyorum. Negatif çıkınca bi üzüldüm durgunluk geldi neşem kaçtı ama bugün eşimin dogum günü onun da canını sıkmamak için belli etmemeye gayret ediyorum 😊 umarım hatalı bir sonuçtur amiiin

Negatif çıktı malesef. Ama hala adet olmadım bu ay gec olacagım sanırım. Pozitif demeyi çok isterdim. Sordugunuz için tesekkür ederim.
Benim 5.gün çıkmıştı testte 1 ve 3 günde yapmştm negatifti 5 te hafif bi çizgi çıktıydı 5 günü bekle kan ver

Bende pozitif yazısını okumayı çok istedim canım inşallah testin yanlistirda kanda çıkar.

Back