Canim bende ayni durumdayim 5 gundur adet olmuyorum hamilemiyim degilmiyim bir turlu anlamadim idrar testi hep negatif bir de sen yap bakalim ne cikacak benim idrar testinden umudum kalmadiKızlar bnmde adetim geçeli 5 gün oldu akintimda var acebq hamile iyim dir
Bu kadar nasıl beklediniz Ben regl olmama 2 gün kala predictor ile test yaptım çift çizgi çıktı. Aynı şekilde kasığımda batma oluyordu umarım bebiş vardırKızlar günüm 9 gün gecikti sağ kasıkta batma vardı bir kaç gün önce şimdi de her an regl olabilirmisim gibi bir his var test yapmalımıyım sizce hamile olabilir miyim?
Kan testi yaptirsanaCanim bende ayni durumdayim 5 gundur adet olmuyorum hamilemiyim degilmiyim bir turlu anlamadim idrar testi hep negatif bir de sen yap bakalim ne cikacak benim idrar testinden umudum kalmadi
Yarin ilk isim kan testi yaptirmak olacak zatenKan testi yaptirsana
En iyisi cnmYarin ilk isim kan testi yaptirmak olacak zaten
Ben regl oldum malesefCanım ben hamile olduğumu anlamıştım. Normalde mens dönemim çok ağrılı geçer bazen ağrı kesicili serum taktırmak zorunda kalırım ve mens ten 4-5 gün önce başlar ağrılarım çok hafiften. Bu ay mens e yakın hiç ağrım olmadı sadece karnımda hafif bir ağrı vardı.çıo sık tuvalete gitme hafif bir bulantı ve sürekli uyuma isteği vardı mense 3 gün kala erken gebelik testi yaptım silik te olsa çıktı sonraki gün tekrar yaptım onda da silşkçizgi olunca kan testi yaptırdım ve çıktı.
Demek ki vakti değilmiş, Allah hayırlı zamanda nasip eder, ümidi kesmek yokBen regl oldum malesef
inşqllah Temmuz da güzel haberleri alırsın canım benimBen regl oldum malesef
Amin cnm insallah hepimiz alirizinşqllah Temmuz da güzel haberleri alırsın canım benim
Insallah insallahDemek ki vakti değilmiş, Allah hayırlı zamanda nasip eder, ümidi kesmek yok
Bende yapıcam bu ay umarım sonuç alabilirimBizim buralarda bu
Bizim buralarda bu tedaviyi uygulayan cok. Rahim kaymasi oluyormus bazen ya ağırlık kaldirilinca yada dusuklerden sonra bu yuzden spermler yumurtaliklara ulasamiyormus gobek kaldirip ayni ay hamile kalani cok duydum bizzat eltim bunlardan biri
İnşallah olmazsın canım. Valla araştırdığım kadarıyla göbek kaldırmanın çok ama çok faydası varmış gerekirse dene derim benInanir misin canim ayni soruyu ben de soracaktim. Gobek cektirme falan yapiyolar hacamat tarzi bisey yapiyolar bilen var mi bi de o tarz tedavilere mi yonelsek. Benim bat a 1 gun kaldi ama bugun adet olacakmisim gibi hissediyorum. Karnim sis ve gergin. Agrim sol bacagima vuruyo. 2 gundur de cok fazla beyaz akintim var. Insallah olmam ve bebegim benledir. Kizlar cok dua edin lutfeennn
Canim malesef regl oldum. Ehlini bilen birilerini bulsam yaptircam canim. Arastiriyorumİnşallah olmazsın canım. Valla araştırdığım kadarıyla göbek kaldırmanın çok ama çok faydası varmış gerekirse dene derim ben
Regli iken göbek kaldırmak daha iyi oluyormuş bilgin olsun canımCanim malesef regl oldum. Ehlini bilen birilerini bulsam yaptircam canim. Arastiriyorum
Zarari oluyo mudur acaba yaa . Pek cevrem de yok burda. Anneme sordum o da bilmiyorum diyo. Bakalim arastiriyorum hala. Tesekkur ederim canim sagolRegli iken göbek kaldırmak daha iyi oluyormuş bilgin olsun canım
Evet öyle zaten ama hani ortak tuvalet falan ya ben birazcık korktum ama şimdi başka yerlerden de okudum karnın atması normalmiş hamile olmayanlar da atarmış gibi bir şey yazılmıştı ama dediğim gibi hiçbir birlikteliğim olmadı :)Canm ilk defa okuyorum boyle bisey. Hamile kalmani korkutacak sey ne anlamadim. Eger cinsel iliskide bulunmadiysan korkmani gerektirecek bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?