Test yapmalmıyım? Belirtilerim varr :)

Kızlar bnmde adetim geçeli 5 gün oldu akintimda var acebq hamile iyim dir
Canim bende ayni durumdayim 5 gundur adet olmuyorum hamilemiyim degilmiyim bir turlu anlamadim idrar testi hep negatif bir de sen yap bakalim ne cikacak benim idrar testinden umudum kalmadi

Kızlar günüm 9 gün gecikti sağ kasıkta batma vardı bir kaç gün önce şimdi de her an regl olabilirmisim gibi bir his var test yapmalımıyım sizce hamile olabilir miyim?
Bu kadar nasıl beklediniz Ben regl olmama 2 gün kala predictor ile test yaptım çift çizgi çıktı. Aynı şekilde kasığımda batma oluyordu umarım bebiş vardır

Ben regl oldum malesef

Kızlar gecen ay asılama yaptirdim tutmadi ve kistlerim kaldi dr d.kontrol hapi verdi ama onun yerine sogan kuru ictim 5 gün. Simdi 3 gundur adetim geciyor ve beyaz sulu akintim geliyor gunde bikac kez birde bundan 15 gun once ikigun kahverengi cok tuhaf akintim geldi ben sogannkuru kistleri goturuyor heralde dedim. Simdi adetim gecince kafam karisti hic adet belirtim yok sadece beyaz ve sulu akintim var sizce yarin idrarda baksam cikar mi

Bende yapıcam bu ay umarım sonuç alabilirim

İnşallah olmazsın canım. Valla araştırdığım kadarıyla göbek kaldırmanın çok ama çok faydası varmış gerekirse dene derim ben

Merhaba hepinize çok önemli bir soru soracağım ben 16 yaşındayım ve bugüne kadar hiçbir cinsel ilişkim olmadı ama karnıma bastırınca falan atıyor gibi böyle ve ben zayıfım acaba bir bilginiz var mı kendi kendime hamile kalamam ya Korkuyorum ama bildiğim tek şey bugüne kadar birlikteliğim olmadı korkmama gerek var mı bu şekilde hamile kalınmaz değil mi

Canm ilk defa okuyorum boyle bisey. Hamile kalmani korkutacak sey ne anlamadim. Eger cinsel iliskide bulunmadiysan korkmani gerektirecek bisey yok

Canm ilk defa okuyorum boyle bisey. Hamile kalmani korkutacak sey ne anlamadim. Eger cinsel iliskide bulunmadiysan korkmani gerektirecek bisey yok
Evet öyle zaten ama hani ortak tuvalet falan ya ben birazcık korktum ama şimdi başka yerlerden de okudum karnın atması normalmiş hamile olmayanlar da atarmış gibi bir şey yazılmıştı ama dediğim gibi hiçbir birlikteliğim olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…