Ben de gec yumurtluyorum dedigin gibi,Ya adetim normalde cok sancili gecer suan hic sancim yok bazen bel agrim oluyo ama bu leke ilk defa oldu cok umutlandmm insallah boşa cikmaz
Insallah allahim hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip ederBen de gec yumurtluyorum dedigin gibi,
Sahsen umutlanmamaya calisiyorum bende belirtilerin tumunu zaten adet oncesi yasiyorum.. Sancilarim var ama adettendir diye dusunup kendimi kaptirmamaya calisiyorum.. Sen de kafani dagit cunku birkac gun beklemen gerekecek.. Sabir ve dua ile insAllah
insallah öyledir.Konu sahibi hala yazmamış hamile mi ki acaba :)
İnşallah Rabbim tüm isteyenlere versin :)insallah öyledir.
Darısı bize insallah:)
Benimde batmalarım var tansiyon düşüklüğüde yaşıyorum gecikmem var ama test yapmaya cesaretim yok. Bende senin gibi kendimi kaptırmamak adına kisttir diyorumertesi günü yani dün perş. günü kesilmişti lekeler kendiliğinde ama aşırı batmalarım var. neden oluyo bilmiyorum. 2-3 gün kaldı bat a. inşallah hamileyimdir canım. kendimi kaptırmamak için kisttir diyorum.
Inanir misin canim ayni soruyu ben de soracaktim. Gobek cektirme falan yapiyolar hacamat tarzi bisey yapiyolar bilen var mi bi de o tarz tedavilere mi yonelsek. Benim bat a 1 gun kaldi ama bugun adet olacakmisim gibi hissediyorum. Karnim sis ve gergin. Agrim sol bacagima vuruyo. 2 gundur de cok fazla beyaz akintim var. Insallah olmam ve bebegim benledir. Kizlar cok dua edin lutfeennnKızlar aranızda karın kaldırma yada göbek kaldırma hakkında bilgisi olan varmııı
Inanir misin canim ayni soruyu ben de soracaktim. Gobek cektirme falan yapiyolar hacamat tarzi bisey yapiyolar bilen var mi bi de o tarz tedavilere mi yonelsek. Benim bat a 1 gun kaldi ama bugun adet olacakmisim gibi hissediyorum. Karnim sis ve gergin. Agrim sol bacagima vuruyo. 2 gundur de cok fazla beyaz akintim var. Insallah olmam ve bebegim benledir. Kizlar cok dua edin lutfeennn
Yapsana canım testtBenimde batmalarım var tansiyon düşüklüğüde yaşıyorum gecikmem var ama test yapmaya cesaretim yok. Bende senin gibi kendimi kaptırmamak adına kisttir diyorum
Merhaba adet gecikmeden önceki belirtileriniz nelerdi acabaCanım yazindan tam anlayamadım ama hamile misin yoksa olmayı mı bekliyorsun? Bende beyaz akıntı çok fazla sol tarafta ağrı her zaman oluyor bir gece sol bacağıma çok fena vurmuştu uyuyamadım bile, biz şuan 8 haftaligiz
Can
Merhaba adet gecikmeden önceki belirtileriniz nelerdi acaba
Canım ovi testiyle yum günü birliktelik oldu . Sahura kalktım karın alt bölge acayip agriyordu sonraki gun ikindi gibi geçti .iki gün sonra sol tarafimda kafir kasik agrisi oldu bi saat sonra sol bacağıma ağrı vurdu . Şimdi bat a 4 gün kaldı . Gerçi geçen ay 4 gun once oldum ama normal sureye göre 4 kaldı . Şimdi belirti yada akinti yok . Sence hamiş miyimCanım benim çok az belirtin vardı o zamanlar, bildiğiniz adet gelmeden önceki ağrılar, göğüs hassasiyeti, ve uyuklamaya ihtiyacı. Ama çok ilginç bir şey daha vardı tam 3 gece boyunca minicik bir şey karınca gibi birşey sol tarafımda karincalanip duruyordu, Tabi o zaman bebek olduğunu bilmiyordum.
Canım ovi testiyle yum günü birliktelik oldu . Sahura kalktım karın alt bölge acayip agriyordu sonraki gun ikindi gibi geçti .iki gün sonra sol tarafimda kafir kasik agrisi oldu bi saat sonra sol bacağıma ağrı vurdu . Şimdi bat a 4 gün kaldı . Gerçi geçen ay 4 gun once oldum ama normal sureye göre 4 kaldı . Şimdi belirti yada akinti yok . Sence hamiş miyim
Ay yaa amin canım sagolBir şey söylemek için erken canım biliyorum tam bu zamanlarda beklemek felaket zor ama bir kaç gün daha sabret sonra test yaparsın, İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir
Kızlar aranızda karın kaldırma yada göbek kaldırma hakkında bilgisi olan varmııı
Bizim buralarda bu tedaviyi uygulayan cok. Rahim kaymasi oluyormus bazen ya ağırlık kaldirilinca yada dusuklerden sonra bu yuzden spermler yumurtaliklara ulasamiyormus gobek kaldirip ayni ay hamile kalani cok duydum bizzat eltim bunlardan biriKızlar aranızda karın kaldırma yada göbek kaldırma hakkında bilgisi olan varmııı
Buyuk bir heves ve umutla olmayi bekliyordum canim. Yarin gunumdu. Ama bugun cok sancili bi sekilde geldi kahverengiler. Rabbim.bebegini sana bagislasin.Canım yazindan tam anlayamadım ama hamile misin yoksa olmayı mı bekliyorsun? Bende beyaz akıntı çok fazla sol tarafta ağrı her zaman oluyor bir gece sol bacağıma çok fena vurmuştu uyuyamadım bile, biz şuan 8 haftaligiz
Buyuk bir heves ve umutla olmayi bekliyordum canim. Yarin gunumdu. Ama bugun cok sancili bi sekilde geldi kahverengiler. Rabbim.bebegini sana bagislasin.
Canım ben hamile olduğumu anlamıştım. Normalde mens dönemim çok ağrılı geçer bazen ağrı kesicili serum taktırmak zorunda kalırım ve mens ten 4-5 gün önce başlar ağrılarım çok hafiften. Bu ay mens e yakın hiç ağrım olmadı sadece karnımda hafif bir ağrı vardı.çıo sık tuvalete gitme hafif bir bulantı ve sürekli uyuma isteği vardı mense 3 gün kala erken gebelik testi yaptım silik te olsa çıktı sonraki gün tekrar yaptım onda da silşkçizgi olunca kan testi yaptırdım ve çıktı.Gunaydin arkadaslar bu mubarek gunde hepimizin dilekleri kabul olur hepimizin kucagi dolar inşallah. Benim adetim normalde 30 35 gunde bir oluyor ve bugun 28. Gunum damla damla kahverengi leke geliyor ama karin agrim falan yok arada bir belim agriyor sizce hamile olabilirmiyim bu gune kadar hic boyle bisey olmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?