• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yapmalmıyım? Belirtilerim varr :)

[="mavikara, post: 46918345, member: 688996"]Canım ozaman dün veya bugün olman gerekiyordu. 2 gun de olmazsan adet test yaparsın

Bende öyle düşündüm canım bir kaç gün daha olmazsam yapıcam ☺☺[/QUOTE]

bundan sonra ki cevabı yok canım happymaryy happymaryy .. ilk başta yanlış hesaplamıştı..

Yumurtlamadan 2-3 gün sonra bailadı hala ara ara dewam ediyor hatta özellikle sol kasığım kramp de giriyo bacağıma.. Bu kadar erken olur mu ki.. Ağrışar adete yakın başlamazmıydı.. Bat 9
Belli olmuyor ki canım herkes farklı cok dinleme kendini ben hic umursamadm bu swfer rabbim nasip etti

Kızlar günüm 9 gün gecikti sağ kasıkta batma vardı bir kaç gün önce şimdi de her an regl olabilirmisim gibi bir his var test yapmalımıyım sizce hamile olabilir miyim?
Aynı dert bende de var. Gecikmem oldu ama ben polikistik over hastasıyım gecikme olabiliyor ama bir umut işte hevesleniyor insan. Hevesimizin kursağımızda kalmaması dileğiyle umarım hamilesindir

Yerlesme kanaması gebeliğin ne kadar başında oluyor kızlar?
implantasyon kanaması daha çok gebeliği işaret eden erken bir belirtidir. Döllenmiş durumda olan yumurtanın rahim duvarına yerleşmesi sonucunda meydana gelir. Fakat bu bir süre sonra yani 6-12 gün arasındaki bir süreci kapsar. Kanama daha çok lekelenme şeklinde olup birkaç gün sürebilir.

implantasyon kanaması daha çok gebeliği işaret eden erken bir belirtidir. Döllenmiş durumda olan yumurtanın rahim duvarına yerleşmesi sonucunda meydana gelir. Fakat bu bir süre sonra yani 6-12 gün arasındaki bir süreci kapsar. Kanama daha çok lekelenme şeklinde olup birkaç gün sürebilir.
benim ovulasyon 14/15 hazirandı bir hafta oldu tam, takvime göre dün yani çarş. günü lekelenmelerim başladı. pco hastasıyım ilaçla regl oluyrum ama sat 27 mayıs. implantasyon olma ihtimali var mıdır. 4 yıllık evliyim ve çok istiyorum çocuğumun olmasını.

bu dediklerinn aynısı bende de olmuştu canım günün geçtiyse test yap bence. Benim bir gün geçmişti ve ben yapmıştım
Mrb benim Çarşamba günü yumurtlama günümdü ve ben eşimle birlikte oldum ve karnım belim çok agrıyo hala agrıyo çok gaz sıkışması olmaya başladı birden daha önce hiç böyle agrım olmamıştıda sebebi ne sizceee

benim ovulasyon 14/15 hazirandı bir hafta oldu tam, takvime göre dün yani çarş. günü lekelenmelerim başladı. pco hastasıyım ilaçla regl oluyrum ama sat 27 mayıs. implantasyon olma ihtimali var mıdır. 4 yıllık evliyim ve çok istiyorum çocuğumun olmasını.
Umarım gebesindir ve yerleşme kanamasıdır. Beklemek zor ..

Gunaydin arkadaslar bu mubarek gunde hepimizin dilekleri kabul olur hepimizin kucagi dolar inşallah. Benim adetim normalde 30 35 gunde bir oluyor ve bugun 28. Gunum damla damla kahverengi leke geliyor ama karin agrim falan yok arada bir belim agriyor sizce hamile olabilirmiyim bu gune kadar hic boyle bisey olmamisti

Gunaydin arkadaslar bu mubarek gunde hepimizin dilekleri kabul olur hepimizin kucagi dolar inşallah. Benim adetim normalde 30 35 gunde bir oluyor ve bugun 28. Gunum damla damla kahverengi leke geliyor ama karin agrim falan yok arada bir belim agriyor sizce hamile olabilirmiyim bu gune kadar hic boyle bisey olmamisti
Canim ovulasyonun da muhtemelen 24/25 de olduysa eger yerlesme kanamasi olabilir.. Birkac gun daha beklemen gerekiyo.. sabirli olmaliyiz belki de adet agrisidir ..

Canim ovulasyonun da muhtemelen 24/25 de olduysa eger yerlesme kanamasi olabilir.. Birkac gun daha beklemen gerekiyo.. sabirli olmaliyiz belki de adet agrisidir ..
Ya adetim normalde cok sancili gecer suan hic sancim yok bazen bel agrim oluyo ama bu leke ilk defa oldu cok umutlandmm insallah boşa cikmaz

Back