• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yapmalmıyım? Belirtilerim varr :)

Kızlar belki sasıracaksınız ama nasıl oldu bende bilmiyorum günümü yanlış hesaplamisim en son regl tarihi 14 Mayıs suan 2 gün gecikme var henüz test yapmak için erkenmis yani biraz daha sabretmem gerekecek ☺
Benim adete 5 gun kala cıkmıstı

Test yapmalı miyim şimdi ne diyorsunuz kızlar belirtiler sizce nasıl hamile olabilir miyim yoksa regl belirtisimi çok benziyorlar kafam karıştı diğer konularda okuduğum kadariyla göğüste hassasiyet oluyormuş bende suan yok

[="mavikara, post: 46918345, member: 688996"]Canım ozaman dün veya bugün olman gerekiyordu. 2 gun de olmazsan adet test yaparsın[/QUOTE]

Bende öyle düşündüm canım bir kaç gün daha olmazsam yapıcam ☺☺

Gebelik testi 3 lira git al yap nıye bekliosun varsa vardır yoksa on gun de gecse yoktur kan için beklemeni anlarım ama idrar için bı haftaya gerek yok yukarda yazdım 5 gun vardı adete öğrendıgımde ve 2 liralık eczane testıyle öğrendim

Test yapmalı miyim şimdi ne diyorsunuz kızlar belirtiler sizce nasıl hamile olabilir miyim yoksa regl belirtisimi çok benziyorlar kafam karıştı diğer konularda okuduğum kadariyla göğüste hassasiyet oluyormuş bende suan yok
benim göğüs hassasiyetim yoktu daha yeni yeni başladı. kasıklarımda ağrı vardı sadece adet belirtisinde olduğu gibi o kadar

cevappppppyok mu ?
merak ettim konu sahibi cevappp yazmamıssınnnn

herkesi heyecanlandırmışsın ama cevap vermemişsinnnn
en sonda dün gece girmişsinnn :63::63:
neden haber vermiyonnn :KK45:

Back