- 30 Haziran 2013
- 21.692
- 1
- 17.572
- 498
Benim adete 5 gun kala cıkmıstıKızlar belki sasıracaksınız ama nasıl oldu bende bilmiyorum günümü yanlış hesaplamisim en son regl tarihi 14 Mayıs suan 2 gün gecikme var henüz test yapmak için erkenmis yani biraz daha sabretmem gerekecek ☺
8 nisanKaçıncı günde bir adet oluyorsun. Diğer adet tarihlerin ne
Canım ozaman dün veya bugün olman gerekiyordu. 2 gun de olmazsan adet test yaparsın29-30 günde oluyorum canım 4-5 gün sürüyor
benim göğüs hassasiyetim yoktu daha yeni yeni başladı. kasıklarımda ağrı vardı sadece adet belirtisinde olduğu gibi o kadarTest yapmalı miyim şimdi ne diyorsunuz kızlar belirtiler sizce nasıl hamile olabilir miyim yoksa regl belirtisimi çok benziyorlar kafam karıştı diğer konularda okuduğum kadariyla göğüste hassasiyet oluyormuş bende suan yok
Benim de adete 3 gun kala cikti varsa cikiyor :) 3 liralik teste cikti bide
Gecen hafta cuma gunu canim sagol ya bendd seviniyorum öyle gorunceaaaaaaaa seni görüyordum canım bennn hamilesin çok sevindimmm yaaa ne zaman öğrendinnnn ay gördüğüm birilerini sonra hamile görünce çok seviniyorummm
maşallah canım ya belirtilerin nelerdi kaçıncı ayındııı merak ettimGecen hafta cuma gunu canim sagol ya bendd seviniyorum öyle gorunce
Belirti sadece kasik agrisi vardi canim iki yildir istiyorduk ikinci yilimizda rabbim nasip ettimaşallah canım ya belirtilerin nelerdi kaçıncı ayındııı merak ettim
tamam canım,sağol benimde reglime 6 gun falan var ara ara kasık sızlaması karın sızlamasından başka bişeyim yok bakalım inşallah hamileyimdir cnmBelirti sadece kasik agrisi vardi canim iki yildir istiyorduk ikinci yilimizda rabbim nasip etti
İnsallah canım insallahhtamam canım,sağol benimde reglime 6 gun falan var ara ara kasık sızlaması karın sızlamasından başka bişeyim yok bakalım inşallah hamileyimdir cnm
Merhaba, konu sahibi test yapmadı galiba ondan yazmamış olabilir :)herkesi heyecanlandırmışsın ama cevap vermemişsinnnn
en sonda dün gece girmişsinnn
neden haber vermiyonnn
Yazmis heralde siz gormediniz :)herkesi heyecanlandırmışsın ama cevap vermemişsinnnn
en sonda dün gece girmişsinnn
neden haber vermiyonnn
Kasık ağrın ne zaman başlsdı.. Benim yumurtlama dönemimden bi kaç gün sonra kasık ağrım we gramp warBelirti sadece kasik agrisi vardi canim iki yildir istiyorduk ikinci yilimizda rabbim nasip etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?