Test yapmalmıyım? Belirtilerim varr :)

bayanglck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
12
1
1
31
Kızlar günüm 9 gün gecikti sağ kasıkta batma vardı bir kaç gün önce şimdi de her an regl olabilirmisim gibi bir his var test yapmalımıyım sizce hamile olabilir miyim?

Regl günlerim de acayip batma oldu dik oturamiyordum resmen sürekli uzanmak istiyordum nasıl bekledim bende bilmiyorum canım şimdi çok merak ediyorum çok heyecanlıyım ☺

Regl günlerim de acayip batma oldu dik oturamiyordum resmen sürekli uzanmak istiyordum nasıl bekledim bende bilmiyorum canım şimdi çok merak ediyorum çok heyecanlıyım ☺
hadi o zaman doğru eczaneye bu kadar gecikmeye sabah ilk idrara gerek yok çıkar varsa

Yahu bırak bizi Allahaşkına hadi eczaneye sonra bizle ilgilen lütfen ben bile meraklandım şimdi

Bende merak ettim valla :))) inşallah güzel haberler alırsın

Kızlar benimde yumurtlama döneminden sonra karnında acayip gaz oluştu sonra yumurtalıklarımda ağrı batma çok oldu ve ağzımın içi nede metalimsi bir tat vardı acaba hamile olabilirmiyim

Kızlar belki sasıracaksınız ama nasıl oldu bende bilmiyorum günümü yanlış hesaplamisim en son regl tarihi 14 Mayıs suan 2 gün gecikme var henüz test yapmak için erkenmis yani biraz daha sabretmem gerekecek ☺

Benim adetimden bir gün geçmişti ve ben yapmıştım erken gebelik testi yapmıştım ve çıkmıştı.

Kaçıncı günde bir adet oluyorsun. Diğer adet tarihlerin ne

Kızlar benimde yumurtlama döneminden sonra karnında acayip gaz oluştu sonra yumurtalıklarımda ağrı batma çok oldu ve ağzımın içi nede metalimsi bir tat vardı acaba hamile olabilirmiyim
bu dediklerinn aynısı bende de olmuştu canım günün geçtiyse test yap bence. Benim bir gün geçmişti ve ben yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…