Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama donemıne denk gelmıs gıbı duruyor yarın bı test al dene eger negatıf cıkarsa 2 gun sonra tekrarlar yada adet ı beklersın :)Kızlar selam, şüpheli ilişkiden sonraki 10. Günüm, reglime 3 4 gün var, sadece gaz ve göğüs ağrım var regl olucağımdaki gibi. Sizce bugün test yapmalı mıyım?
Benim adete 4 gün kala normal kaset test ile çıkmıştı. Varsa çıkar diye düşünüyorum
Dayanamayıp gidip alıcam bugünyumurtlama donemıne denk gelmıs gıbı duruyor yarın bı test al dene eger negatıf cıkarsa 2 gun sonra tekrarlar yada adet ı beklersın :)
cook sılık de cıkabılır daha ıdrara yansımayacak kadar dusuk bhcg varsa hıc cıkmaz.Dayanamayıp gidip alıcam bugünpeki oluşuyorsa silik mi çıkıyor
bi de gec yumurtladıysan daha yenı yerlescektır 3 gune ancak da cıkabilir. yanı adetı beklemek o yuzden daha mantıklı
Bence yarın sabah ilk idrarla yap negatif çıkarsa reglin gelmezse tekrar yaparsın
Şimdi test yaptım, maalesef tek çizgiEvet silik cikar canım.
Benim adete 4 varken öğlen idrarı ile yaptım böyle çıkmıştı.
Eki Görüntüle 3111581
Üzülme inan birgün, senin icin en hayirli oldugu bir gün olacak. Vaktini bekliyor.Şimdi test yaptım, maalesef tek çizgi![]()
Çok teşekkür ederim, inanıyorumÜzülme inan birgün, senin icin en hayirli oldugu bir gün olacak. Vaktini bekliyor.
Ben 6 yil,her ay tek çizgi gördüm.
Umutlarini hep yeşil tut![]()
Ben çift görüyorum ama iki çizgide çok silik, Bi tekrarlayın benceMerhaba gebelik var mıdır yoksa test mi bozuk![]()
Evet burda baya 2 çizgi de belli hayırlı haberler alırsınız inşallahÇizgi var gibi geliyor bana da ama bilemedim ki yarın gidip kan testi yaptıracağım
Yumurtlamadan kaç gün sonra test yaparsak çıkar sonucuBenim adete 4 gün kala normal kaset test ile çıkmıştı. Varsa çıkar diye düşünüyorum
Kişiden kişiye değişen bir durum olmakla beraber En erken 10-11 gün sonra.Yumurtlamadan kaç gün sonra test yaparsak çıkar sonucu