• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test Yapmaktan Korkmayanlar Buyursun ;)

Pozitif canım pozitif pozitif Ayy hadi ins :))
İnşallahhh rabbim herkesi mis kokolu evlatlara kavuşmayı nasip etsin... 5ay önce 39 haftalık kızımı kordon dolanmasından topraga verdim.dua edin kızlar rabbim bu sefer nasip etsin.....

İnşallahhh rabbim herkesi mis kokolu evlatlara kavuşmayı nasip etsin... 5ay önce 39 haftalık kızımı kordon dolanmasından topraga verdim.dua edin kızlar rabbim bu sefer nasip etsin.....

Canım benim çok üzüldüm Rabbim yüzünü bu evladinla guldursun ins

Allah sabir kuvvet versin canim. İnsallah bu sefer sag salim alirsin kucagina.

Kızlar adetim 2 gün geçti. Test yaptım negatif çıktı. Normelmi sizce tok karnına yapmıştım

İki gün daha bekle bence adet olmassan kan testi yaptırabilirsin...

Merhaba
Bat dan 8 gün geçti ama polikistik over var bende o yüzden emin olamıyorum.2 gün önce test yaptım önce negatifti birkaç saat sonra 2. Çizgi çok az belirdi . Bugün tekrar yaptım bu sefer 1 saat sonra 2. Çizgi daha net göründü . Bugün kan verdim sonucu yarın alacağım ama sizce var mıdır gebelik ? Tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi ? Düşünmekten kendimi alamıyorum

Back