• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test Yapmaktan Korkmayanlar Buyursun ;)

İdrarda hemen çıkmayabilir canım daha adet günün bile gelmemiş. Adet günü hatta birkaç gün geçince idrarda tekrar bak. Halen negatif çıksa bile adet gelmezse kanda baktır. İdrar adeti geçenler de bile %100 doğru sonuç vermeyebilir. Yani halen umut var kırmızılar gelene kadar :)
Insallah cnm ya ama ben de erken gebelik testi yaptigim icin hic umudum yok. Ztn belirtim de yok ondan da umutsuzum. Bi de benim prolaktin hormonu yuksek. Ilacla dustu ama gene de 3 aydir bi sonuc alamadik. Hepimiz bi an once bebislere kavusuruz insallahh

Geçen ay regl 14 ağustos bu ay bat 11 eylül ve bugün beta hcg baktırdım negatif sizce daha erken mi ve ben geçen cumadan beri ilişki meselesi yok yani ona rağmen erken mi, çıkma ihtimali yüksek mi hala ?

Geçen ay regl 14 ağustos bu ay bat 11 eylül ve bugün beta hcg baktırdım negatif sizce daha erken mi ve ben geçen cumadan beri ilişki meselesi yok yani ona rağmen erken mi, çıkma ihtimali yüksek mi hala ?
Canım dün bu nedenle acele etme demiştik stres olursun üzülürsün diye. Sabretmek çok zor biliyorum ben de dayanamayıp test yapıyorum sonra da yükselir mi diye meraktan ölüyorum. İnş sonradan yükselir çünkü gerçekten erken

Canım dün bu nedenle acele etme demiştik stres olursun üzülürsün diye. Sabretmek çok zor biliyorum ben de dayanamayıp test yapıyorum sonra da yükselir mi diye meraktan ölüyorum. İnş sonradan yükselir çünkü gerçekten erken

Aynen öylesıra cnm çok üzüldüm :( birde benim 2 olacak ya neden olmuyo ilki oldu diye strese giriyorum iyice. Gerçekten erkenmii ya hfta ya cuma bat be bileyim en ilişki de geçen hfta cuma olunca hani 8 gün geçti belli olur diye düşündüm.

Aynen öylesıra cnm çok üzüldüm :KK43: birde benim 2 olacak ya neden olmuyo ilki oldu diye strese giriyorum iyice. Gerçekten erkenmii ya hfta ya cuma bat be bileyim en ilişki de geçen hfta cuma olunca hani 8 gün geçti belli olur diye düşündüm.
Bebiş vardır yoktur bilemem ama canım bence gerçekten erken. İnş vardır bebiş. Hayırlısı hakkında

Huriye048 ne yaptin...bugun ikimizin de adet gunu...ben olacak gibiyim ama bilmiyorm....sen nasilsin ne durumdasin:KK17:

Huriye048 ne yaptin...bugun ikimizin de adet gunu...ben olacak gibiyim ama bilmiyorm....sen nasilsin ne durumdasin:KK17:
Canım benim dün akşam leke geldi bu sabah da başladı adet. Zaten dün bhcg 0.1 çıkmıştı. Senin inş adet olmaz bebiş gelir

Hayrlisi olsun canim Rabbim en hayrli zamanda nasip etsin. Ben daha olmadm ama ishal oldm fazlca ve elim ayagim sanki hic tutmuyor. Kolumu kaldirasm gelmiyor o kadar bitkinim. ama baska belirtide yok. Benimki saatgibidir genelde ama yarin da bakalim olmazsa test yaptiririm...korktum bir an hamilemiy acaba..hem istiyorm hem korkuyorm

kızlar en son 30 temmuzda adet olmuştum adetin 21. günü progesteron testi sonucum 0.1 çıkmıştı yumurtlama olmadığı için gebelik beklemiyorum ama ne zaman gelir bu kırmızılar ne yapmalıyım yardım lütfen....

Aynen öylesıra cnm çok üzüldüm :KK43: birde benim 2 olacak ya neden olmuyo ilki oldu diye strese giriyorum iyice. Gerçekten erkenmii ya hfta ya cuma bat be bileyim en ilişki de geçen hfta cuma olunca hani 8 gün geçti belli olur diye düşündüm.

Canım benim dün akşam leke geldi bu sabah da başladı adet. Zaten dün bhcg 0.1 çıkmıştı. Senin inş adet olmaz bebiş gelir

Hayrlisi olsun canim Rabbim en hayrli zamanda nasip etsin. Ben daha olmadm ama ishal oldm fazlca ve elim ayagim sanki hic tutmuyor. Kolumu kaldirasm gelmiyor o kadar bitkinim. ama baska belirtide yok. Benimki saatgibidir genelde ama yarin da bakalim olmazsa test yaptiririm...korktum bir an hamilemiy acaba..hem istiyorm hem korkuyorm
Ayy ne kadar guzel testlerden konusurken simdi hepiniz hamilesiniz tebrikler insallah kucaginiza da alirsiniz sag salim :)

benimde bat günüm 21 i test yapsam bişey varsa çıkarmı acaba

Kızlar az önce yaptım test bende ve bata 7gün kaldı... Gölge Vs varmı sizce? Yoksa ben ikinci çizgiyi hayal ede ede hayal mi ediyorum:110:

Eklentiler

• 20151111_221236-1.jpg
    20151111_221236-1.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar az önce yaptım test bende ve bata 7gün kaldı... Gölge Vs varmı sizce? Yoksa ben ikinci çizgiyi hayal ede ede hayal mi ediyorum:110:
Canim daha cok erken insallah vardir bebisin :KK68: ama suan cizgi yok gibi. Bence sen birkac gun sonra tekrar yap :KK48:

Kızlar adete 4 gün var sizce sonuç pozitifmi

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 89
Back