Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben iki kere hamilelik geçirdim ikisinde de erken yaptım biri dört aylıktı sonlandırıldı geçen ayki düşük oldu bu ay daha belli değil totem yaptım uğur getirsin diye daha çok var ama yine erken yapıcamcanım sen test yaptın sanırım. bende geçen ay ilk defa cesaretlenip yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün hop adet oldum birdaha mı tövbe erken yapmam
canım yeni topic hayırlı olsun.benim aslında bu topicin önünden bile geçmemem lazım.benim kadar korkan yoktur herhalde negatifi görmekten. sanki test yapmayınca kırmızılardan kaçabilicem mi ama bat 1 eylül ben kesin cumayı falan beklerim test için kırmızıları görmezsem.Adet gününden önce sabırsız olup benim gibi test yapan arkadaşlar hüzün ve sevinçlerimizi birlikte yaşayalım :) Sonuçta negatifte olsa zaten adet olacaktık değil mi :) Haydi Bismillahirrahmanirrahim
korkanları da anlamaya çalışıyorum canım hayırlısı herkes için şurda eğleniyoruz birlikte zaten dertleşiyoruz yoksa erken yada geç ne farkeder ki :) varsa var zatencanım yeni topic hayırlı olsun.benim aslında bu topicin önünden bile geçmemem lazım.benim kadar korkan yoktur herhalde negatifi görmekten. sanki test yapmayınca kırmızılardan kaçabilicem mi ama bat 1 eylül ben kesin cumayı falan beklerim test için kırmızıları görmezsem.
Senin yumurtlama gunun standart hesaba gore 23 Agustos gorunuyor canim degerlendirdiniz mi o gun civariniBenim bat 6 eylül pazar. Ama bu ay ovulasyon testlerim hep pozitif çıktı 10 gün boyuncs neredeyse. O nedenle yumurtlama günümden emin olamıyorum. Bat eski düzenime göre 6sı. Ben bu sabah testlere başladım. Bol bol testim var evde. Her sabah gebelik testi her akşam ovu testi yapıcam. Bu sabahki negatifti ovu testini yapmadım daha. İnş pozitifleşir de hamişim diyebilirim. Allah isteyen herkese yavrusunu verir inş
Hay massallah :) testin ayin ikisi ucu gibi pozitifi verir canim insallah bebisin seninledir yaptiktan sonra bizimle paylas olur muİlişki günleri adetin 12 14 16 17 19 20. Günleri canım. Bu akşam da ilişki olacak gibi. Dün 21. Günümdü progesteron için kan verdim salı günü çıkacak bakalım yumurtam çatlamış mı kaliteli mi? Yalnız bende şöyle bir sıkıntı var sağ tüpüm kapalı çıktı 3 ay önce. Bakalım beklemedeyim hayırlısı artık :)
9 Eylul :)Canım senin bat ne zaman?
Yakınmış batlar :) inş gelmezler :)9 Eylul :)
Canım dün sabah ve bu sabah gebelik testi yaptım hiç çizgi yoktu silik bile yoktu (markası pyroclinic). Bu akşam tekrar test yaptım 7 saatlik idrarla (markası mavi çizgi) ilk 10 dakikada hiç çizgi yoktu silik falan da yoktu sonra kaldırmıştım 3 saat sonra aklıma geldi baktığımda dikkatli bakınca çizgi görünüyor ama pembe değil gri gibi ve çoook silik. Eşime gösterdim o da gördü. Ne derece güvenilir bilmiyorum ama inş umut vardır. Sabah tekrar test yapıcam bakalım ne çıkacak. Bu arada bugün ara ara adet olacak gibi ağrım oldu şu an halen var aşırı değil ama hafif de değil inş erkenden adet olmam inş bebişim yerleşiyordur da onun ağrısıdır.Hay massallah :) testin ayin ikisi ucu gibi pozitifi verir canim insallah bebisin seninledir yaptiktan sonra bizimle paylas olur mu
Canım ovulasyonu gösteren testler var onu kullanabilirsin istersen forumları araştır nasıl olduğunu anlamak için. Ya da doktora giderek yumurta takibi yaptırabilirsin. Adet düzensizliği ile ilgili bir doktora görün istersen hormon testi ve usg yaparKızlar öncelikle Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin...benim adetim düzensiz yumurtlama günümü nasıl hesaplaya bilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Canım benim bat da 6 eylül. 6 gün kaldı ama dayanamayıp dünden beri testlere başladım erken aslında ama napiyim merak işte. Dün sabahki idrar testi negatifti akşam bir daha yaptım hiç çizgi yoktu 10 dk geçince kaldırmıştım 3 saat sonra bi baktım ki dikkatli bakınca gri çoook silik çizgi var. Buna güvenilir mi bilmiyorum ama erken diye mi böyle çıktı acaba diyorum. Şimdi tekrar test yaptım 10 dk geçti hiç çizgi yok bakalım kaldırıp sonra bakıcam yine ne olacak bakalım. Bu arada ben 11. Günümden beri ovulasyon testi yapıyorum aslında yumurtalama gününü öğreneyim diye yapıyordum ama bi baktım ki silikleşmiyor 10 gündür hep pozitif şimdi her akşam da onu yapmaya devam edicem. Ovu testinde adete yakın çok belirgin koyu çizgi çıkıyorsa bu da gebeliği erkenden gösterebiliyormuş kesin değil ama tecrübe eden çok. İstersen sen de bir dene ama ovu testi yada gebelik testi negatifse üzülme hem daha erken hem de onlar da yanılma payı var. En garantisi adet geçince yada 1-2 kala kanda baktırmak onda bile geç döllenme olduysa çıkmayabiliyor hemenOncelikle Allah hepinize hayrli wvlat versin arkaaslar...benim bat 6-7 eylul ama on gundr adet olacak gibi bir sizi giriyor gidyr cok azda mide bulantsi yasiyirum.. Ve hergun azda olsa saei akinti..test icin erkn dimi...idrar testi icin...birde sol bacagimin govdemlw birlesen yeri sizliyor. Ama kasik degil orasi diimi...yani sizin kasik agrisi dediginiz yumurtaliklarinizin oldgu yer degilmi...boyke giderse kafamin nerde oldgnu bile sasiracagm
Naptin canim baktin mi var mi biseylerCanım benim bat da 6 eylül. 6 gün kaldı ama dayanamayıp dünden beri testlere başladım erken aslında ama napiyim merak işte. Dün sabahki idrar testi negatifti akşam bir daha yaptım hiç çizgi yoktu 10 dk geçince kaldırmıştım 3 saat sonra bi baktım ki dikkatli bakınca gri çoook silik çizgi var. Buna güvenilir mi bilmiyorum ama erken diye mi böyle çıktı acaba diyorum. Şimdi tekrar test yaptım 10 dk geçti hiç çizgi yok bakalım kaldırıp sonra bakıcam yine ne olacak bakalım. Bu arada ben 11. Günümden beri ovulasyon testi yapıyorum aslında yumurtalama gününü öğreneyim diye yapıyordum ama bi baktım ki silikleşmiyor 10 gündür hep pozitif şimdi her akşam da onu yapmaya devam edicem. Ovu testinde adete yakın çok belirgin koyu çizgi çıkıyorsa bu da gebeliği erkenden gösterebiliyormuş kesin değil ama tecrübe eden çok. İstersen sen de bir dene ama ovu testi yada gebelik testi negatifse üzülme hem daha erken hem de onlar da yanılma payı var. En garantisi adet geçince yada 1-2 kala kanda baktırmak onda bile geç döllenme olduysa çıkmayabiliyor hemen
En güzel sabredebilirsen batı bekle. Eğer bu arada test yaparsan haberleşelim lütfen batlarımız aynı seninle :)