test yapınca moralim bozuluyoo

heyozgurluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
113
3
aslında anne olmak çok istiyorum ama daha yeni evli olduğumdan bekliyorum biraz ama kazayla hamile kalsam çok mutlu olurum neyse asıl konu da şu
2 kere regl günüm bi kaç gün geçti ve işte psikolojik olduğundan canım bişeyler istiyo midem bulanıyo falan 2 kere test yaptım negatif sonuç negatif çıkıncada bu sefer çok üzülüyorum bu ay reglm 14 gün geçti ve arada göğüslerim çok ağrıyo ve kasıklarımda ağrıyor regly sancısı gibi ben regly olucağımı sanıyorum böyle böyle tam 12 gün geçti bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi?

Hamileyken de öyle sancılar oluyor canım
ben ilk hamileliğimde de öyle olmuştum hamile
olduğumu bilmesem regl olcam sanırdım 14 gün geçmiş
kan testi yaptır bence belki geç döllenmedir, ben 3,5 haftalık
hamileydim idrar da çıkmamıştı, inşallah hamişsindir

belirtileri okuyunca heycanladım şimdi istemekle istememk arasında biyerdeyimde aslında
yani kafam karıştı pufff(

daha dur bakalım canım iki kere reglinin günü geçmiş üzülücek bişey yok.burda yıllardır bekleyen arkadaşlarımız var ...tatlım yaşadıkların hamilelik belirtileri içinde yer alıyor.ama ben seni anlayamadım sen bebek istiyomusun istemiyomusun?bide korunuyomusun korunmuyomusun ??

ben daha 6 aylık evliyim erken olduğunu düşündüğüm ve biraz da borçlarım olduğu için yapmak istemiyorum ama içten içe de çok istiyorum hamile kalmak ben korunmuyorum eşim korunuyor ama hani kazayla olma ihtimali yüksek evet haklısınız daha yeni ve özellike denemedm ama negatif oluncada insan hayal kırıklığı yaşıyo işte

hamileyken üzerine görmek ne gibi sebeplerden oluyo acaba geçen ay regly olduğumda herzamankinden daha az oldum ve normalde 6 7 günde bten reglim geçen ay 3 günde bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…