O kadar açık pembe ki beyaz zannediyorum bazenBence var bekledikce biraz daha belirginleşir çizgi hafif pembe mi
Görümcem yok diye tutturduBen test yaptığınızı görmemişim afedersiniz evet pozitif görünüyor hayırlı olsun
Ay maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Görümce görmeyim seni ölünceGörümcem yok diye tutturdu
Ay çok güldüm bende görümceyim ama gelinimizin hep iyiliğini isterim kıskanmam kiGörümce görmeyim seni ölünceay bende görümce olcam ama neyse
Tabii ki kardeşimizi sevdiğimizden gelini de kardeş kabul etmem gerekir iyi geçinmek gibisi yok ben kardeşten ayırmam zaten kız kardeşim olmadığı için kız kardeşr hasretim.. Sizin konuya dönelim siz hamilesiniz benimde testim sizin gibi çıkmıştı hemde adetin üstünden dört gün geçmişti geç döllenme diye silikti yarın öbür gün koyu olucak ben deli gibi hamile olduğumu bilerek genede çift çizgi görmek hoşuma gidiyor diye test yapıyordum inşallah Allah nasip eder gene ilki kaybettim kalbi durdu üç aylık şimdi yenisine çalışıyoruzAy çok güldüm bende görümceyim ama gelinimizin hep iyiliğini isterim kıskanmam ki
Yaa rabbim nasip eder inşallah çok üzüldümTabii ki kardeşimizi sevdiğimizden gelini de kardeş kabul etmem gerekir iyi geçinmek gibisi yok ben kardeşten ayırmam zaten kız kardeşim olmadığı için kız kardeşr hasretim.. Sizin konuya dönelim siz hamilesiniz benimde testim sizin gibi çıkmıştı hemde adetin üstünden dört gün geçmişti geç döllenme diye silikti yarın öbür gün koyu olucak ben deli gibi hamile olduğumu bilerek genede çift çizgi görmek hoşuma gidiyor diye test yapıyordum inşallah Allah nasip eder gene ilki kaybettim kalbi durdu üç aylık şimdi yenisine çalışıyoruz
Teşşekkür ederimZeyno hamilesin canım kimin ne dediğini boşver kendine dikkat et dinlen malum ortalık kötü dr çok gitme bir sıkıntın olmadıkça
Var. Hayırlı olsun
Teşekkür ederimVar. Hayırlı olsun
Bekleyince biraz daha belli oldu ama çok değilTestlerınızın beklemiş halını atarmısınız bıde onlara bakalım.bekledıkce daha koyulasmaları daha belırgınlesmelerı lazım.Bu arada bencede hamılesınız
Testlerınızın beklemiş halını atarmısınız bıde onlara bakalım.bekledıkce daha koyulasmaları daha belırgınlesmelerı lazım.Bu arada bencede hamılesınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?