Gebeliğe Hazırlık Test Yapımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben test yaptığınızı görmemişim afedersiniz evet pozitif görünüyor hayırlı olsun

Ya kızlar görümceme attım ama kesin bi dille yok dedi ne yapmalıyım şaşırdım.Acaba küçük görümcemin yani kardeşinin çocuğu olmuyor o yüzden mi böyle diyor

Ay çok güldüm bende görümceyim ama gelinimizin hep iyiliğini isterim kıskanmam ki
Tabii ki kardeşimizi sevdiğimizden gelini de kardeş kabul etmem gerekir iyi geçinmek gibisi yok ben kardeşten ayırmam zaten kız kardeşim olmadığı için kız kardeşr hasretim.. Sizin konuya dönelim siz hamilesiniz benimde testim sizin gibi çıkmıştı hemde adetin üstünden dört gün geçmişti geç döllenme diye silikti yarın öbür gün koyu olucak ben deli gibi hamile olduğumu bilerek genede çift çizgi görmek hoşuma gidiyor diye test yapıyordum inşallah Allah nasip eder gene ilki kaybettim kalbi durdu üç aylık şimdi yenisine çalışıyoruz

Yaa rabbim nasip eder inşallah çok üzüldüm

Zeyno hamilesin canım kimin ne dediğini boşver kendine dikkat et dinlen malum ortalık kötü dr çok gitme bir sıkıntın olmadıkça

bence de hamilesiniz beta değeriniz gebelik başı diye düşüktür ondan silik çıkmıştır ama ne yapıp edin bütün önlemlerinizi alarak özel bi polikliniğe gidin allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin

Testlerınızın beklemiş halını atarmısınız bıde onlara bakalım.bekledıkce daha koyulasmaları daha belırgınlesmelerı lazım.Bu arada bencede hamılesınız

Testlerınızın beklemiş halını atarmısınız bıde onlara bakalım.bekledıkce daha koyulasmaları daha belırgınlesmelerı lazım.Bu arada bencede hamılesınız
Bekleyince biraz daha belli oldu ama çok değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…