Adet döngüsü 28 - 30 gün arası olan biriyim. 35.günden sonra noluyo ya oldum. Neyse dedim bekliyim ama adet olacakmışım gibi belirtiler yaşıyorum. Zaten gebelik ve adet öncesi belirtiler aynı ya. Aklımdan hiç geçmedi hamilelik. Mide yanması, bulantı, iştah artması bunları çok nadir yaşadım. Göğüslerimi size anlatamam ama görseniz şok olursunuz. 3 katı büyüdü. Başta meme ucu ağrısı çektim. Herhalde adet olucam dedim hala umutluyum
. Bu meme ağrısı git gide tüm meme yayılmaya başladı. Şuan bile bazen şiddetli derecede ağrım oluyor. Hamileliğimi erken öğrendiğim için rahmimde bazen kasılmalar oluyor onu hissediyorum. Akıntım da 30.günden sonra bazen muhallebi gibi, bazen sıvı bembeyaz akmaya başladı. İlk gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım, özele gitmiştim. Mantar olabilir dedi bana akıntım için ama alakası yok kaşınmıyorum çünkü. Meme ağrım uzayınca şüphelendim ama asıl. Direkt anlaması inanın çok zor. 2 tane kan testi verdim 0.2 sonuç aldım. Son kan testinden de aynı sonuç alınca dedim herhalde gerçekten hamile değilim kan yani bu nasıl yanılsın. 2 gün sonra adet söktürücü kullanmaya karar verdiğim gün evdeki son hamilelik testini alıp bakayım dedim eşimin ısrarı üzerine. Silik çizgiyi gördüm. Sabahta emin olmak için pahalı testten aldım oda görsel eklemiştim pozitif çıkınca doktora gittim. Test yaptım pozitif dedim. Tabi çok çok yolun başında fark ettiğim için kese vs göremedi. Kan verdim artı tam kan sonucu verdim hemogram. Sabah bi uyandım e nabızda beta HCG 28 yazıyo
sonra tekrar doktora sonuç gösterdim tekrar ultrason bakıldı ama bebiş yok henüz 1 1.5 haftalık anca olmuştur. 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi folik asit verdi. Benim süreç tam olarak böyle. Ama gerçekten çok sabırlı bi şekilde beklemek gerekiyomuş. Şuan 54. Adet döngüsündeyim. İnşallah güzel haberleri 2 hafta sonra net olarak duyacağım. Ben 48.adet döngüsü günümde idrarda pozitif sonuç görmüşüm. Tahmini regl olma tarihimden tam 14 gün sonrasına denk geliyor. Bildiğim kadarıyla da zaten ilişkiden 10 - 11 gün sonra, idrarda da 14-15 gün sonra sonuç veriyor HCG. Adetim 2 gün gecikti AA hamilemiyim diye darlayıp durmayın kendinizi. Zaten bu yaşadığınız belirtiler uzarsa ve adet olamazsanız umut var demek ki