• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucum

Evva

Ömrüm evlat 👼
Pro Üye
Anneler Kulübü
4 Kasım 2019
27.476
En iyi cevaplar
1
96.347
598
29
Canlar değerlerim nasıl sizce doktorum herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bide sizden fikir almak istedim
1581519018629201831023449805855.jpg

Buda eşimin test sonuçları
15815191881548014975206698225746.jpg
anlayan varsa lütfen bilgilendirsin beni

Şimdi benim eşimde sıkıntı oldugundan sperm değerlerinş inceledim, sadece sayı belki daha iyi olabilirdi ama yine de sınırın üzerinde. Hareket harika morfoloji harika

Şimdi benim eşimde sıkıntı oldugundan sperm değerlerinş inceledim, sadece sayı belki daha iyi olabilirdi ama yine de sınırın üzerinde. Hareket harika morfoloji harika
Canım cevabın için teşekkür ederim eşim varikosel ameliyatı oldu hemde iki taraflı çok şükür ameliyattan sonra gebe kaldım ama boş gebelik oldu maalesef

Canlar değerlerim nasıl sizce doktorum herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bide sizden fikir almak istedimEki Görüntüle 2589371
Prolaktin süt hormonu tatlım biraz yüksek çıkmış gebeliği engelleyebilir doktorun sana daha iyi bi açıklama yapar belki bu kadar yüksek olması sıkıntı değildir. spermde genel olarak iyi

Ayy doktor sıkıntı değil demiş okumamışım pardon 🤦🏻‍♀️ o zaman sıkıntı yok

Yokmu başka kimse
Prolaktin süt hormonu tatlım biraz yüksek çıkmış gebeliği engelleyebilir doktorun sana daha iyi bi açıklama yapar belki bu kadar yüksek olması sıkıntı değildir. spermde genel olarak iyi
Teşekkür ederim canım doktorum gayet normal dedi ama bende burda yazılanları okuyunca acabamı dedim

Ayy doktor sıkıntı değil demiş okumamışım pardon 🤦🏻‍♀️ o zaman sıkıntı yok
Canım valla bende anlamadım yani benimki normalse eğer benden daha düşükler yüksek demiş yani bu durumda hangisine inanmam lazım:olamaz:

Bide ben dün kantesti yaptım sonuç 1.5 çıktı bata 4 gün var sizce yükselirmi değer yoksa çokmu düşük:KK64:

Oppss:110::eek:

Bide ben dün kantesti yaptım sonuç 1.5 çıktı bata 4 gün var sizce yükselirmi değer yoksa çokmu düşük:KK64:
Aslında yükselebilir belli olmaz yani😊eşinizin sper sayısıda bence iyi çünkü benm eşimki ileri hareket yüzde 11 di yinede çok şükür hamileyim :anneadayı:

Aslında yükselebilir belli olmaz yani😊eşinizin sper sayısıda bence iyi çünkü benm eşimki ileri hareket yüzde 11 di yinede çok şükür hamileyim :anneadayı:
İnşallah yükselir Ne güzel canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et:KK3:

Tsh değeriniz gebelik isterken yüksek. Bence dahiliye ile görüşün 2 üzeri gebeliği geciktirebiliyor. Değerin normal kabul edilen sınırlar içinde fakat gebelik için yüksek sadece.

Canım doktorum değerleri. Normal demişti ama bilmiyorum:KK43:
Hamilelik dusunmeyen birisi icin normal canim ama gebelikte bu deger yukseliyor zaten.bu nedenle 2.5 ve altinda olmasini doktorlar oneriyor.hamilelikte cok yukselmesinin bebege zararlari varmis allah korusun bunun onune gecmek icin.

Tsh değeriniz gebelik isterken yüksek. Bence dahiliye ile görüşün 2 üzeri gebeliği geciktirebiliyor. Değerin normal kabul edilen sınırlar içinde fakat gebelik için yüksek sadece.
Anladım canım yani aslında bilmiyordum doktorum da değerler normal gebelik için engel yok dediği için ben üç ay önce boş gebelik yaşadım kürtaj oldum Kürtaj sonrasıda iki kere muane olmak istedim doktorum herşey yolunda folik asit iç denemeye başla dedmişti bana kafam karıştı açıkçası

Back