test sonucum pozitifmi

Bence telaşlanma canım. Tabi Allah en doğrusunu bilir. Dilerim kuzun sana tutunur ama burada neler okuduk biz, neler yaşadık hem de. Eğer kimyasal olsaydı bence çoktan düşüşe geçmişti değerin. Bir haftadan fazla oldu. Benim kimyasal gebeliğimde değer bir kerede 173den 6 ya düşmüştü. Biraz sakin olmazsan bebeğin stresten düşer Allah korusun canım. Hem burada kaç kişinin 0,5 olan değeri bir hafta sonra 5000 leri geçti. Onlarada doktor adet söktürücü vermişti hamile değilsin diye. Şimdi doğurdular bile. Telaşlanmamak elde değil ama yapacak birşey yok. Senin için dua ediyorum.

Allah hepinizden razı olsun. birbirimizi tanımıyoruz ama dualarımızın hep aynı dilekler için olduğunu biliyoruz. ne güzel bişey.
Rabbim kimsenin dileklerini geri çevirmesin inşallah..

Çok teşekkürler..Bende çok fazla umutlanmak istemiyorum henüz kese içinde herhangi birşey görünmedi Allahım ne nasip ettiyse o olacaktır etrafımda hertürlü örnekle karşılaştım.. Allah umutlarınızı boşa çıkarmasın... Sevgiyle kalın

kızlar işte dün ve bugün yaptığım testler. aşılamanın 17.ve 18.günü. adetimede 3-5 gün var

kuzum inşallah hamilesin. bende 6 haftalık gebeyim 6 7 testim de hep iki çizgi ve biri silik çıkmıştı adet günün henüz geçmediği için hormonlar açık renk gösteriyo sonucu adetini 10 gün geçince netleşir bu benm 2. gebeliğim ilki düşüktü tecrübeme inanırsan tatlım adet gününü bekle kendini yorma kimseciklere bişiy deme 10 gün geçsin istersen hergün test yap ama kan testi için adet gününü geçirt yoksa kan sonuçların düşük oluyo ve doktorlar insanın moralini çok bozuyor canım adetin 5 gün geçince git doktora beta hcg yaptır çıkan sonuç 5 ten yüksekse ki yüksektir gebesin ve iki gün sonra bi daha kan isterler eğer değerin 1000 - 1500 altındaysa ultrasonda henüz kese gözükmez değerin henüz bunlardan düşükse 2 gün sonra yine kan isterler ilk değerin 2 katıysa gebelik normalde 1000 - 1500 aralığında doktor keseni görcektir buda 1 haftalık süreç ÇOOk konuştum:) inşallah gebesindir canım çok çok öptüm

Kartanesi ne yaptın canım, durumun nedir. Merak ettim seni..

çarşamba 665
bugün 912

doktoruma gönderdim hastanede yaptırdığım bu testleri dış gebelik olabilir muayeneye gelsin demiş. onada anaca pazartesi gidebileceğim.
canım sıkıldı.. kendimi çok kötü hissediyorum

canım inşallah saglıklıdır gebeligin tedavi olup uğraşanların gebe kaldığını görünce çok seviniyorum.
Keşke bugün gidebilseydin doktora degerler 1200 ün altındayken 48 saatte bir iki katına çıkması gerekiyor 500 şe mesela iki gün sonra 1000 olmalı

ah kuzum benide ilk gebeliğimde dış gebelik diye maymun ettiler ankarada gitmediğim doktor hastane kalmadı ve bebeğim tutunamadan adet kanaması gibi düştü o korku berbat birşey sakın hemen kürtaja alalım derlerse kabul etme bekle beta hcg yaptırmaya devam et yada başka doktora görün bazen böyle olabiliyo değerlerin yüksek çünkü bende 361 di ilk hamilesin dediler iki gün sonra 444 dü seninki yinede daha olumlu inşallah bir sorun olmaz ama bazı fırsatçı doktorlar özeller hemen kürtaja almak ister içini temizleyip bi daha beta hcg yapcaktır o zaman sonuç 0 çıkarsa bebek düştü demeyi tercih ederler ama sonuç hala aynıysa 900 lerdeyse dış gebesin diyip iğne yada ilaç önerirler sen hiç korkma beta hcg vermeye devam et değerler düşmeye başlarsa bebek düşüyo demektir kürtaj olma kan vere vere kurtul canım bide allah korusun dış gebe derlerse ayrıntılı ultrasonda bişi görürlerse ilaç tedavisini iste ankaradaysan sincan koru özel hastanesini oneriyorum canım aynı derdi yaşadım ordaki murat bey sayesinde atlattım şimdi ikinciye 6 aftalık gebeyim hiç korkma çok öptüm

kızlar meraba benim 3. beta hcg degerim 10000 cıktı bir çnceki 6900 idi ...doktor bebegimi gördü ama pirinc kadarmıs kalp atısları belli belirsiz var dedi cok küçük ondan dedii..10 gün sora tekrar gitcez..bu arada karnımda cok gaz var bu yüzden bebegimi görmekte zorlandı cunku o daha minicikkk:) inşallah bu kez bırakmaz bizii....AMİN

maalesef dış gebelikmiş
beta hcg cuma gününden pazartesiye sadece 20 artmış. dün doktorum ultrasonla baktı. rahim içi gebelik değil senin sağlığın için durdurmamız gerekiyor yoksa ameliyata kadar gider dedi. iğne yaptı kanaman başlayınca gel bi daha bakcam içinin tamamen temizlendiğinden emin olalım dedi. çok üzgünüm...

sakın üzülme hayırlısı boyleymıs dıyelım . bak en azından erkenden anladınız cunku sonucu gercekten zor oluyor dıs gebelıgın oyle dıyorlar. sen yenıden claısmalara baslaa , inşallah seninde göbüşüne yerlesıcek bebegınn aminnnnnnnnnn

inşallah. o günleri bekliyorum dört gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…