- Konu Sahibi kartanesi_82
-
gözünüz aydın. inşallah bende iyi sonuçlar alırım. doktor gebelik var diyor. ama sağlıklı olup olmadığı henüz belli olmaz diyor. kese de görünmeyebilir dedi. 10 gün küçük bi kese görünmüştü bugünde fazla büyük değil
Bence telaşlanma canım. Tabi Allah en doğrusunu bilir. Dilerim kuzun sana tutunur ama burada neler okuduk biz, neler yaşadık hem de. Eğer kimyasal olsaydı bence çoktan düşüşe geçmişti değerin. Bir haftadan fazla oldu. Benim kimyasal gebeliğimde değer bir kerede 173den 6 ya düşmüştü. Biraz sakin olmazsan bebeğin stresten düşer Allah korusun canım. Hem burada kaç kişinin 0,5 olan değeri bir hafta sonra 5000 leri geçti. Onlarada doktor adet söktürücü vermişti hamile değilsin diye. Şimdi doğurdular bile. Telaşlanmamak elde değil ama yapacak birşey yok. Senin için dua ediyorum.
gözünüz aydın. inşallah bende iyi sonuçlar alırım. doktor gebelik var diyor. ama sağlıklı olup olmadığı henüz belli olmaz diyor. kese de görünmeyebilir dedi. 10 gün küçük bi kese görünmüştü bugünde fazla büyük değil
kızlar işte dün ve bugün yaptığım testler. aşılamanın 17.ve 18.günü. adetimede 3-5 gün var
kuzum inşallah hamilesin. bende 6 haftalık gebeyim 6 7 testim de hep iki çizgi ve biri silik çıkmıştı adet günün henüz geçmediği için hormonlar açık renk gösteriyo sonucu adetini 10 gün geçince netleşir bu benm 2. gebeliğim ilki düşüktü tecrübeme inanırsan tatlım adet gününü bekle kendini yorma kimseciklere bişiy deme 10 gün geçsin istersen hergün test yap ama kan testi için adet gününü geçirt yoksa kan sonuçların düşük oluyo ve doktorlar insanın moralini çok bozuyor canım adetin 5 gün geçince git doktora beta hcg yaptır çıkan sonuç 5 ten yüksekse ki yüksektir gebesin ve iki gün sonra bi daha kan isterler eğer değerin 1000 - 1500 altındaysa ultrasonda henüz kese gözükmez değerin henüz bunlardan düşükse 2 gün sonra yine kan isterler ilk değerin 2 katıysa gebelik normalde 1000 - 1500 aralığında doktor keseni görcektir buda 1 haftalık süreç ÇOOk konuştum:) inşallah gebesindir canım çok çok öptüm
Kartanesi ne yaptın canım, durumun nedir. Merak ettim seni..
çarşamba 665
bugün 912
doktoruma gönderdim hastanede yaptırdığım bu testleri dış gebelik olabilir muayeneye gelsin demiş. onada anaca pazartesi gidebileceğim.
canım sıkıldı.. kendimi çok kötü hissediyorum
merhaba,
13 ekimde aşılama yapıldı. yalnız doktor "sperm sonucu biraz düşük. tutmaz demiyorum ama yüzdemiz düşebilir" dedi. benimde canım sıkıldı haliyle. 12 gün progestan kullanıp kan testine gdecektim bayramın ilk gününe denk geldiği için doktor 29 ekimde gel dedi. progestana da devam etmemi istedi olaki gebelik oluşmuşsa diye.
açıkçası pek umudum olmadığı için kan vermeye gitmedim. hiç bi belirtimde yok sanki.
yalnız dün eşimin ısrarları sonucunda test aldık sabah idrarıyla denedim. resmini çekmedim ama internette aynı çizgilerle resim buldum sizce bu ne ola ki..içim kıpırdandı yaaa
inşlahh hamılesındır ki durum onu gösteriyoo gibi.benım de ilk çocugumda adet gunum 15 gunum gecmiş oldugu halde idrar testinde cıkmamıstı hemde hastanede yaptırdım ve evde de çıkmamıstı hemen kan testı vermıstım sonuc pozıtıftı ıhmal etme ve hemen kan tahlılı yaptırmalısın içindeki kuşkular gider hem dualarınıda eksik etme hersey dua üzerine :)
çarşamba 665
bugün 912
doktoruma gönderdim hastanede yaptırdığım bu testleri dış gebelik olabilir muayeneye gelsin demiş. onada anaca pazartesi gidebileceğim.
canım sıkıldı.. kendimi çok kötü hissediyorum
sakın üzülme hayırlısı boyleymıs dıyelım . bak en azından erkenden anladınız cunku sonucu gercekten zor oluyor dıs gebelıgın oyle dıyorlar. sen yenıden claısmalara baslaa , inşallah seninde göbüşüne yerlesıcek bebegınn aminnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?