• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

test sonucum pozitifmi

85 kötümü cevap alabilirmiyim

tatlım iyi mi kötü mü bişey demeyim sonuçta uzman değilim ama biraz düşük. Neyse gidiceğin günü beklicez bakalım. Benim ilk sonucum 173 dü, 4 gün sonra 857 oldu 2 gün sonra da 3573 çıktı. Ama senin neden öyle anlamadım. Belki sonucu yanlış söylemiştir asistan. Bende merak ediyorum paylaş mutlaka canım.

gel perşembe geeellll :44:

Tatlım bu kadar stres olacağına git başka bir hastaneye. Herhangi bi devlet hastanesine orda iyice ıncık cıncık sor. Perşembe de kendi doktoruna git. Beklemek zorunda değilsin. Yanında olsam girip koluna ben götürücem valla.

günaydın kızlar...dün doktora gitmiştim ya, keseyi küçük buldu. daha büyük bekliyordum kan sonucuna göre dedi. yeniden kan verdim. bu sefer sonucum 85 çıkmış. perşembe günü tekrar vercekmişim. 85 kötümü??:18::18::18:

bence takma canım benimde değerim cok düşüktü kese görünmedi dış gebelik olabilir yada gebelik sona ermiş olabilir dedi.15 gün sonra gel dedi ve o 15 gün benim ömrümden ömür götürdü ve gittiğimizde kesemizde vardı bebeğin kalp atışlarıda başlamıştı.Dünyanın en güzel şeyi onun kalp atışlarını daha sonra hareketlerini hissetmek inşallah sende en kısa zamanda duyarsın

bence takma canım benimde değerim cok düşüktü kese görünmedi dış gebelik olabilir yada gebelik sona ermiş olabilir dedi.15 gün sonra gel dedi ve o 15 gün benim ömrümden ömür götürdü ve gittiğimizde kesemizde vardı bebeğin kalp atışlarıda başlamıştı.Dünyanın en güzel şeyi onun kalp atışlarını daha sonra hareketlerini hissetmek inşallah sende en kısa zamanda duyarsın

kendimi kandırmak istemiyorum ama tecrübeli insanların söyleyeceklerine çok ihtiyacım var. inşallah bende senin gibi sonradan sevinirim. çünkü testler pozitif çıkıyor. kandada çıkıyor. kesede görünüyor ufak da olsa. bunlara rağmen doktorun net konuşmamış olması içimde şüphe oluşturdu haliyle tam tamına sevinemiyorum. karnımı seviyorum bebeğim inşallah varsındır diye. :14:

kızlar yine ben yaaa.kan sonucum çıktı. geçen perşembe 68 - pazartesi 85 - bugün 262
sizce ne olabilir. doktorum 2 gün sonra tekrar kan vermemi istemiş. yükselmezse progestanıda kesecekmiş.
acil cevap bekliyorum sizlerden :18:

kızlar yine ben yaaa.kan sonucum çıktı. geçen perşembe 68 - pazartesi 85 - bugün 262
sizce ne olabilir. doktorum 2 gün sonra tekrar kan vermemi istemiş. yükselmezse progestanıda kesecekmiş.

bebeğim bak 36 saatte bir değerin aşağı yukarı 2 katı artması gerekiyor. 85x2=170 bu değere göre normal ilerliyor gebeliğin. Demekki çok küçükmüş:) normal normal korkma:) Ben de bu arada doktora gittim bugün. Benim de ikizlerim olacak allahın izniyle:)

bebeğim bak 36 saatte bir değerin aşağı yukarı 2 katı artması gerekiyor. 85x2=170 bu değere göre normal ilerliyor gebeliğin. Demekki çok küçükmüş:) normal normal korkma:) Ben de bu arada doktora gittim bugün. Benim de ikizlerim olacak allahın izniyle:)

ayyyyy gerçekteniii :49:
çok sevindim canım yaaa. ikisi bi arada büyür. zor olur ama güzle olur bence. birini bana verseneee :52:

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin hamilesin..benim de çok silik çıkmıştı ikinci çizgi ama çıktıktan sonra yanılma olmuytomuş çünkü idrarda daha geç belli oluyo.ama senin ki de poztif çıkmış allah kucağına almaya da nasip etsin:)

ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Adet günümde sonucum 195 çıkmıştı. İki gün arayla test yaptırdım ve 228-267 çıktı çok az yükseliyordu normal değildi anlamıştık zaten. 267 den iki gün sonrada 114 e düştü. 2 gün sonrada adet oldum. Senin ilk başta az yükselmiş ama sonradan fazlasıyla artmış. Şu an tedirginsin mutlaka ama beklemekten başka yapacak birşeyin yok. iki günde en az 2 kat artması gerekiyor normalde. İnşallah bundan sonra böyle güzel yükselir ve sağlıklı bir şekilde büyür bebeğin.

Ben idrar testinde pozitifi görünce bile sevinememiştim eşimde öyle. Sadece umutlanmıştık hepsi bu. Kan testi yaptırdım pozitif ama yine tam anlamıyla sevinemedim ve eşimin sevinmesine bile izin vermedim. Daha belli değil diyerek. Hissetmek diye bir şey gerçekten var sanırım. Sen iyi düşün iyi olsun.

tamam eğer benimki yoksa ver olmamı yaaa :1:

hahaha! Canın saolsun dicem olmıcak şimdi. Bak beni nasıl da zor durumda bırakıyorsun :18: Benim özel mesajlar kapalı ben sana cevap yazamıyorum :( Ama senin sonuç gayet iyi. Bi sonraki kanın 1000'in üstünde olacak o zaman da zaten doktor kesin gebelik diyor 1000 i gördükten 2-3 gün sonra da değer 3000 in üstüne çıkıyor zaten. O zaman da keseleri görüyorlar:):49:

isyan etmiyorum ama ben neden bu kadar garibim ya. adım attığım her iş böyle sürüncemede kalmak zorundamı :(

15 gündür kan vere vere bi hal oldum. zaten bünyem zayıf...

cuma gün verdiğim kan sonucum 461 di.
bugün se 665 çıktı. çok az ilerliyor.
belirsizlik devam ediyor.

ne zaman tamam hamileyim diyip sevinebileceğim ben yaa:14:

Merhabalar aranıza yeni katıldım o kadar güzel sohbetleriniz ve paylaşımlarınız varki sizinle olmak istedim gerçekten.
İlk adet gördüğümden buyana adet düzensizliği çekiyorum doktora gittiğimde Polikistik over hastası olduğumu söyledim baya umutsuzluğa kapılmış gibiydim ki bebek düşünmeye başladığım 2.ayda hamile kaldım 4,5 yıllık evliyim artık zamanıydı dün doktora gittim kesemiz oluşmuş fakat kalp atışları için daha erken sanırım haftaya tekrar gideceğim. Sakın umutsuzluğa kapılmayın Allahım nasip edecekse ediyor gerçekten bize aratmadı şükürler olsun çok heyacanlı ve mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin sevgilerimle..

gözünüz aydın. inşallah bende iyi sonuçlar alırım. doktor gebelik var diyor. ama sağlıklı olup olmadığı henüz belli olmaz diyor. kese de görünmeyebilir dedi. 10 gün küçük bi kese görünmüştü bugünde fazla büyük değil :(

Back