• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

test sonucum pozitifmi

doktorlar eğer idrarda çift çizgiyi gördüyseniz %95 doğru
ama eğer tek çizgise gördüğününüz bekleyin biraz diolar
çünkü geç döllenme olabilir ve hcg idrarda çıkcak kadar yüksek olmayabilir dio o yüzden hayılrlı uğurlu olsun

doktordanda olaylandı yaşasııınnn :) çok saolun kızlar içimi ferahlattığınız için.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benimde adetime 3gun var ve silik bir çizgi görüyorum. Ya sizce doğru müdür kızlar

Beniim önceki yorumlarımdaki testlerime bakarsan bende adetime 4-5 gün kala yaptım. burdaki arkadaşlar hamilesin dediği için içimde umutlar oluştu şmdi dahada netleşti :)

doktordanda olaylandı yaşasııınnn :) çok saolun kızlar içimi ferahlattığınız için.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Beniim önceki yorumlarımdaki testlerime bakarsan bende adetime 4-5 gün kala yaptım. burdaki arkadaşlar hamilesin dediği için içimde umutlar oluştu şmdi dahada netleşti :)

hayırlı olsun canım tebrik ederim bebişini Allah'ım seni bebişinden bebişini senden ayırmasın inşallah darısı tüm isteyenlerin başına Allah herkese nasip etsin inşallah :)

selamlar..bende bugün beta hcg testi yaptırdım 2415 cıktı doktor hayırlı olsun dedi:))) ama gidip keseyide gör dedii ya ben simdi kesin hamilemiyim yumurtlama dönemimim üstünden daha 2.5 hafta falan gecti adetimde daha bi gün gecikti sizcee kesin hamilemiyimm???

selamlar..bende bugün beta hcg testi yaptırdım 2415 cıktı doktor hayırlı olsun dedi:))) ama gidip keseyide gör dedii ya ben simdi kesin hamilemiyim yumurtlama dönemimim üstünden daha 2.5 hafta falan gecti adetimde daha bi gün gecikti sizcee kesin hamilemiyimm???

hamileliği bırak ikiz bile olabilir :66:

valla benim adetimi 3 gün geçti değerim 474 idi senin ki baya yüksek
bence keseni mutlaka gör çoğul gebelik olabilir

cok korkuyorum ama 3 ay önce bebegim karnımda 2.5 aylıkken öldü kalbi durmus gerci doktorum hiçbisorunun yok dedi hemen bebek düşünebilirsiniz dedi 2 ay sora bize bu ay denedikk ve olmuss ALLAHAAA cok şükürr hala soktayımmm yaaa olmayan herkese versinn inşallahh banada kucagıma almayı nasip etsin AMİİNNNNNNN

adetimden 1 gün gecti ama nette arastururken mol gebelige rastladım ya 2 haftalıktan daha büyüktür zannımca hatta 4 hafta falan eger gebeysem ...cokmu yüksek ya 2415:((( kimyasal gebelik olsa belli olurdu simdiye dimi;;?????

adetimden 1 gün gecti ama nette arastururken mol gebelige rastladım ya 2 haftalıktan daha büyüktür zannımca hatta 4 hafta falan eger gebeysem ...cokmu yüksek ya 2415:((( kimyasal gebelik olsa belli olurdu simdiye dimi;;?????

kimyasal gebeliklerde adetin çok geçse bile değer düşük oluyo ve katlanmaıyo
seninki maşallah baya iyi
o yüzden ikiz olabilir diyoruz
iki gün sonra kan testini tekrarla artarsa sıkıntı yok ama en temizi doktor kontorolu

Back