- Konu Sahibi kartanesi_82
-
85 kötümü cevap alabilirmiyim
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Amanın sulu göz dur bi hele ağlama falan. Bi doktor görsün de sonra konuşalım. Hiç birimiz uzman değiliz sonuçta
gel perşembe geeellll :44:
Tatlım bu kadar stres olacağına git başka bir hastaneye. Herhangi bi devlet hastanesine orda iyice ıncık cıncık sor. Perşembe de kendi doktoruna git. Beklemek zorunda değilsin. Yanında olsam girip koluna ben götürücem valla.
günaydın kızlar...dün doktora gitmiştim ya, keseyi küçük buldu. daha büyük bekliyordum kan sonucuna göre dedi. yeniden kan verdim. bu sefer sonucum 85 çıkmış. perşembe günü tekrar vercekmişim. 85 kötümü??:18::18::18:
bence takma canım benimde değerim cok düşüktü kese görünmedi dış gebelik olabilir yada gebelik sona ermiş olabilir dedi.15 gün sonra gel dedi ve o 15 gün benim ömrümden ömür götürdü ve gittiğimizde kesemizde vardı bebeğin kalp atışlarıda başlamıştı.Dünyanın en güzel şeyi onun kalp atışlarını daha sonra hareketlerini hissetmek inşallah sende en kısa zamanda duyarsın
kızlar yine ben yaaa.kan sonucum çıktı. geçen perşembe 68 - pazartesi 85 - bugün 262
sizce ne olabilir. doktorum 2 gün sonra tekrar kan vermemi istemiş. yükselmezse progestanıda kesecekmiş.
acil cevap bekliyorum sizlerden :18:
bebeğim bak 36 saatte bir değerin aşağı yukarı 2 katı artması gerekiyor. 85x2=170 bu değere göre normal ilerliyor gebeliğin. Demekki çok küçükmüş:) normal normal korkma:) Ben de bu arada doktora gittim bugün. Benim de ikizlerim olacak allahın izniyle:)
kızlar yine ben yaaa.kan sonucum çıktı. geçen perşembe 68 - pazartesi 85 - bugün 262
sizce ne olabilir. doktorum 2 gün sonra tekrar kan vermemi istemiş. yükselmezse progestanıda kesecekmiş.
acil cevap bekliyorum sizlerden :18:
ayyyyy gerçekteniii
çok sevindim canım yaaa. ikisi bi arada büyür. zor olur ama güzle olur bence. birini bana verseneee
hahaha... Pışık!O zaman sende 2 tane olacak dimi :)
tamam eğer benimki yoksa ver olmamı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?