- Konu Sahibi kartanesi_82
-
doktordanda olaylandı yaşasııınnn :) çok saolun kızlar içimi ferahlattığınız için.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bebiş geliyoooo :) ama daha çok yeni 1 haftalık falan olması lazım. Canım benim hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah!
sesilia ne zamandir evlisinn nasil hamile kaldin anlatirmsn?
Canım ben 15 aylık evliyim. Korunmayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım. Yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi doktor. Sadece 2 günde bir ilişkiye girmeye gayret göstermek lazım özellikle ovülasyon dönemlerinde. Başka hiç bişi yapmadım. Yalnız akut sistit oldum korunmayı bıraktıktan sonra çok akıntım oldu ilaç kullanmamak için soğan kürünü yaptım içtim belki onun faydası olmuştur. Soğan kürünü herkese öneriyorum ama hem yumurtalıkları düzene sokuyor hem de idrar yollarını ve üreme sistemini temizliyor. Bi de hayıt kaynatıp içtim her sabah. Bunları bi dene istersen.
adetimden 1 gün gecti ama nette arastururken mol gebelige rastladım ya 2 haftalıktan daha büyüktür zannımca hatta 4 hafta falan eger gebeysem ...cokmu yüksek ya 2415(( kimyasal gebelik olsa belli olurdu simdiye dimi;;?????
Arkadaslar mutluyum tarifi zor bi durum alahim tum isteyenelre tattirsin bu duyguyu fakat hala teredutum var beta testi yaptirdim aksam alicam yazarim net sonucu cok sevdim burayi ya
biri cevap versinnn lütfenn
canim ben ilk gebeligim moldu degerim cok yuksek cikmisti insallah seninki mol degildir aklina kotu seyleri getirme bidaha test yap bakalim degerin kaca katlanmis
bugün doktora gidiyorum...sadece kesemi görüncek yoksa bebektemi bilmiyorum...cahilim bu konuda...ilk tecrübe...ne kadar zorlu... Allah'ım yardımcım ol....
günaydın canım. Şimdi görünebilirse sadece kese görünecek eğer b-hcg değerin 3000 in üstüne çıktıysa. Yoksa onu da görmeyebilir. Neyse eninde sonunda görüyorsun keseyi:) Bende perşembe günü kalp atışları için gidicem:)
günaydın kızlar...dün doktora gitmiştim ya, keseyi küçük buldu. daha büyük bekliyordum kan sonucuna göre dedi. yeniden kan verdim. bu sefer sonucum 85 çıkmış. perşembe günü tekrar vercekmişim. 85 kötümü??:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?