- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 31
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Offf canm cok sıkkın neden böle olduki aksine yarn evde olmayacagım çok üzgünüm hamile değilmiyim smdi... Kasık agrısı yasadım adet olcak gbiydiHangi testi yaptın canım ?benim regl günümde 2 3 damla pembe leke gelmisti hamileydim..Yarın kan testi ver için rahatlasin.
idrar testi yaptımHangi testi yaptın canım ?benim regl günümde 2 3 damla pembe leke gelmisti hamileydim..Yarın kan testi ver için rahatlasin.
İnşallah bnmde öyle olurHangi testi yaptın canım ?benim regl günümde 2 3 damla pembe leke gelmisti hamileydim..Yarın kan testi ver için rahatlasin.
markası ne testin güvenilir miİ
idrar testi yaptım
yarn evde değilm yolculuga cıkıcam ama bi anda nedense kötü oldum adet sancısı gbi hissedyorum dünde aynısı oldm..inşallah canm inş hamileymdr ama deglim galibaCanım bu leke hamileyken bende de oldu diyorum olabilir yani testine de baktım eğer güvenilir bir test ise bence çok net sen hamilesin ama için rahat etsin yarın kan ver.
Acile gitsen?Kizlar yardim lutfen adetim 8 gün geçti ve kan tahlili yaptım 15.69 doktor azda olsa pozitif var dedi çok taze dedi yumurtlama olmuş dedi ama dunyapmistm bugünde kanamam oldu az şekilde kesildi ama yine başladı az yardim edin düşük mu yapiyorm
Kızlar konumu gören olmustır görmeyenlerde bakablir daha bugün test yaptım sonuc pozitif cıktı emin olmak içn ikinci testi yaptım oda aynı cıktı..
Ama biraz önce pembemsi leke geldi devamı gelicekmi bilmyorum ama tam bi hayal kırıklıgı yasıyorum..
Normalde adet tarihim bugün ama ben sabah olmadgım içn merak edip test yaptım..npoztf cıktgı halde leke geldi devamı gelrmi hiç bilmyorum.. Kasıklarmda sancı da vardıı offff hayalkırıklıgı yasıyorum cok sevinmstik..
Neden böyle oldu fikri olan varmı nolur paylaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?